Сряда, 14 Февруари 2018 09:34
Оценете статията
(1 vote)

Битият фен на ЦСКА: Сините винаги са били мишки и нападат в гръб!

В понеделник по обяд в Горна Оряховица няколко фена на Левски нападнаха и биха привърженик на ЦСКА.

 

7DniCSKA.bg се свърза с потърпевшия Анатоли Йорданов. Ето какво ни разказа той за грозната случка разиграла се в близост до учебно заведение в железничарския град.

 

 

“Ситуацията е следната. Излизам от преглед при личната си лекарка и група от 4-5 фена на Левски ме нападат. Двама ме нападнаха докато отключвах личния си автомобил. Атаката беше с удари и ритници, след което ми взеха шапката”, споделя запалянкото.

 

“Всичко е било първоначално обмислено. Дебнали са ме и са се крили като мишки, след което са извършили подлата атака. Мислят се за велики, но винаги скачат в гръб и по-много” – добавя фенът на 31-кратните шампиони на България.

 

“Изкарал съм си медицинско, с което смятам да предприема съответните действия в съда. Всичко е задействано. Смятам да ги съсипя, ще им разваля живота. Благодаря на всички армейци, които ми писаха и изразиха подкрепа” – завършва Анатоли.

Подобни статии (по етикети)

коментари

-1 охобохо 2018-02-16 14:00 #4
Шапка на Литекс?
Цитат
-1 МИКРЕ ЮНАЙТЕД 2018-02-14 20:25 #3
КУР ЗА ЛИТЕКС ОЛЕ
Цитат
-1 Ролън2 2018-02-14 19:52 #2
Последно 4,5 двама или двеста са го нападнали? Оооо вие Литекс сте и на Гриша сте проституткитеее :)
Цитат
+2 ВИЕ СТЕ литекс 2018-02-14 17:25 #1
Големи хулигани сте а пускате жалби :idiot :kur
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото