Сряда, 14 Февруари 2018 09:05
Оценете статията
(0 гласа)

Росонерите върнаха билети. 150 тифози идват в Разград, ще гостуват на армейските фенове

Страхотна възможност за феновете, които не успяха да се снадбят с билети за мача на годината срещу Милан, дава Лудогорец.

 

Сутринта в сряда (14 февруари) клубът пуска в продажба извънредно билети Първа класа на цена от 90 лева.

 

Входните талони са от квотата на Милан, но няма да бъдат използвани от италианския клуб. По тази причина ръководството взе решение да ги предостави за продажба на привържениците на Лудогорец. Билетите могат да бъдат закупени на клубната база в Разград.

 

ПФК Лудогорец напомня, че все още се продават и ограничено количество ВИП билети. Цената на един такъв входен талон е 500 лв. без включен кетъринг. 

 

Около 150 от най-верните привърженици на Милан ще кацнат днес в София, а ден по-късно ще се отправят към Разград, където утре Росонерите гостуват на Лудогорец в първа среща от 1/16-финалите в Лига Европа.

 

Феновете на Милан са много близки с тези на Партизан (Белгард), които пък са близки с тези на ЦСКА. 

 

Именно поради тази причина "Курва Суд" от Милано ще гостува на част от агитката на "червените" , докато е в родната столица, твърдят на Апенините.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото