Сряда, 07 Февруари 2018 07:50
Оценете статията
(0 гласа)

Разград блести украсен за Лудогорец - Милан

Днес (7 февруари) и утре Община Разград ще постави 21 броя хоругви и 5 транспаранта, с които рекламира срещата от 1/16 финалите на Лига Европа на ПФК „Лудогорец“ и АСК „Милан“. Мачът ще се играе на „Лудогорец Арена“ в Разград на 15 февруари, с начален час 20 часа.  След проведени разговори на кмета д-р Валентин Василев и екипа му с ръководството на футболния отбор от Разград, бе обсъдена идеята община Разград да постави рекламни материали на входове на града и на ключови места в него.

 

Служители от ОП „Паркстрой“ ще поставят днес и в четвъртък винили на ул.“Дунав“, ул.“Васил Левски“ и на бул. „България“. Хоругвите (знамена), на които също са изобразени емблемите на отборите и логото на Лига Европа, както и датата на двубоя, ще се поставят на входа до Автогарата, до КАТ и на ул. „Васил Левски“.

 

Община Разград ще монтира и видеостена на площад „Момина чешма“ (Ларго) на 15 февруари, на която ще бъдат излъчвани рекламни материали, свързани с община Разград и ПФК „Лудогорец“, а от 20 часа ще бъде предаван пряко двубоят между „Лудогорец“ и „Милан“.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото