Неделя, 04 Февруари 2018 12:00
Оценете статията
(1 vote)

Любо Пенев се срещна с фенове от Югозападна България

Срещата с клубовете от регионите Петрич и Сандански премина при много голям интерес. Повече от 2 часа футболните хора от региона се запознаваха с идеите на Любослав Пенев относно развитието на българския футбол. Ники Илиев подробно разказа за идеите за развитието на детско-юношеския футбол.

 

Обсъждаха се много теми, свързани със спирането на таксите на аматьорските клубове, прозрачния начин на работа, съвместната работа общините, министерството на образованието и министерството на младежта и спорта. Отново се разказаха проблемите, които съпътстват хората, занимаващи се с любимата игра. За съжаление и тук никой не се похвали от работата си с БФС. Собственик на ДЮШ се обърна и към делегатите, от които зависи изборът за нов президент на централата.

 

"Не се притеснявайте, не се страхувайте, че ви заплашват. Подходете професионално и отговорно, защото от вашето гласуване зависи бъдещето на българския футбол, бъдещето на нашите, на вашите деца и на децата на България".

 

Накрая срещата завърши с мощно "Искаме промяна с Любо Пенев".

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото