Неделя, 03 Декември 2017 10:34
Оценете статията
(0 гласа)

Lauta Army: Не се жалваме, не сме мишки и ще защитаваме честта си

Много се изписа и изговори през последните дни, но ето нещо, което остана скрито от камерите: влизането на полицаите в наш гръб и започване налагането с палки и масово арестуване! Всеки нормален човек знае къде и зад кой сектор е позиционирана полицията в Пловдив. Как тези хора да се приберат до сектора? Това никой от палячовците, драскащи в нета не го мисли, нали?

 

Едната група се прибира много по-лесно до гостуващия сектор, а другата, за да го направи, трябва да пробие бронираните робокопи! Най-нормалното е червените да се възползват от ситуацията и да натиснат в този момент! И хоп, всички камери записват това и Лаута Арми били мишки!!?

 

И двете страни са сериозни хора, две сериозни групи и колкото пъти да се сбият, превесът може да е за различна страна. Това означава ли, че другите са мишки?! Не, мишки са тези, които седят пред мониторите си и пишат всякакви простоти, а никога в живота си не са участвали в подобно парти, защото нямат сърца, а и са едни обикновени страхливци, които ако живееха през 90-те години, когато нямаше интернет, никой нямаше да знае, че съществуват!

 

Ние няма да се оправдаваме за нищо и пред никого – доказали сме, че винаги сме готови да влезнем в боя, винаги търсим контакт и това няма как да се промени. И ще го направим пак, когато се налага.

 

Ще защитаваме великото черно-бяло райе с високо вдигнати глави! Колкото до приятелите ни от Спартак Москва и Наполи, те винаги ще бъдат с нас, защото в трудните моменти се виждат кои са истинските приятели. Много е лесно да си с този който е на върха, но точно в трудните моменти се вижда кои са истински братя!

 

И за последно: през годините е имало различни случки, в които ние нито веднъж не сме излезнали пред камерите да се жалваме от това и онова и да сипем публично лъжи към противниците си, а сме подхождали мъжки, както винаги би трябвало да е. Така беше и когато феновете на тогавашното ЦСКА лежаха пред собствения си стадион на Ариана, и когато същото се случи пред Лаута и пред сектор А на стадион „Васил Левски”, и на поляната, когато големи мъже бягаха панически във всички посоки, докато приятелите им лежаха по земята или когато след последния ни мач в София на онази бензиностанция “простихме” на пловдивската им група, защото гледаха покорно в земята и подхълцваха, че не искат проблеми. Но явно някои хора имат различно разбиране за чест, мъжко поведение и достойнство. Защото когато си лидер трябва да си най-отпред в боя, а не да се криеш зад своите си хора на пистата и да ги буташ пред теб, а после да си пръв „хулиган” във фейсбук или пред някоя послушна медия и накрая на месеца да се нареждаш на опашка за заплата от новия бащица и да си говориш тихичко с полицията, докато развързваш евтина дрога. Това не те прави мъж, а само доказва какъв жалък и малодушен човек си.

 

За всички останали, които истински защитиха идеите си долу на пистата – ГОЛЯМ РЕСПЕКТ!

 

Свобода за всички арестувани – 1312!

Подобни статии (по етикети)

коментари

+1 ЦСКА ТОВА Е БЪЛГАРИЯ 2017-12-10 20:33 #1
Чест?!Такава вече нямате,защото цяла България видя как ви бият като кучета в собствения ви дом.Това не се забрава и си е голям срам.Ще ви грабваме цял живот. Ж.А.Л.К.И С.Т.Е!!!
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото