Вторник, 28 Ноември 2017 12:08
Оценете статията
(1 vote)

Фенклуб Сектор "Г": Враговете ни се страхуват от единството и силата на армейския дух

Приятели, както вече всички сте разбрали, следващите две домакинства на любимия ни клуб ще се играят пред празни трибуни. В този ред на мисли припомняме на всички, че кампанията ни за мача със заптиетата на Киро Гела продължава.

 

Няма да имате възможност да дарявате в урните ни, за това ви приканваме за активизация по нашата сметка и пейпал акаунт, както и припомняме, че със закупуването на артикулите ни от фен магазина, подпомагате също нашата подготовка.

 

И не на последно място искаме да изясним и нещо жизненоважно. Който си е мислел, че ударите срещу нас ще са леки, се е объркал жестоко в сметките си. 

 

Особено след звучния футболен шамар в Разград, който нанесохме на комплексирания господин, играта съвсем загрубя. Освен палачите-съдии, които Перуката изпраща на всеки един наш мач, виждаме вече и съвсем целенасочени провокации и организирани "акции", целящи единствено и само дискредитирането и очерняването на Сектор "Г" и обединената червена общност. 

 

Всичко това с любезното съдействие на услужливите на определени олигархични кръгове медии.

 

Какво значи това? Много просто - враговете ни се страхуват. Изплашени са от единството, волята и силата на армейския дух. От многобройната червена армия, която въпреки всичко, е навсякъде със своя любим клуб. Страхуват се от нашата любов. И с право!

 

Нито крачка назад, момчета и момичета, тепърва ще им дадем повод да треперят!

 

14.12. - ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

 

Отдавна не е просто футбол!

 

Защото ЦСКА е нашият живот!

Последна промяна на Вторник, 28 Ноември 2017 14:56

Подобни статии (по етикети)

коментари

-1 Fan1948 2017-11-29 23:43 #1
Абе, колко дълго я мисли тая статия, че се получи толкова нескопосан опит за оправдание! Феновете на Ловеч са тъпи и първосигнални, вкараха ги толкова лесно във филма! Локо не играят за нищо, 2 мача наказание - голяма работа. Ама от Микрето ще гледат титла под крив макарон!
Едно време имаше ЦСКА - рожба на социализма, дето си отиде заедно с него! Амин!
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото