Вторник, 28 Ноември 2017 12:00
Оценете статията
(0 гласа)

От 10 до 15 дни затвор за арестуваните в Пловдив

Тарторът на руската група "Банда Тука" - Максим Тук, бе осъден на 10 дни, които ще прекара в структура на МВР. Освен това Максим е със забрана да посещава мачове в България за една година.

 

Един от арестуваните фенове на ЦСКА пък ще бъде съден за по-тежко престъпление и няма да мине "тънко" по закона за футболното хулиганство.

 

Вероятно става въпрос за привърженика, който е ударил шефа на охранителната фирма на "Лаута". Това обаче все още не е потвърдена официално информация. Всички останали арестувани са осъдени да останат в ареста или изтрезвителя под тепетата за от 10 до 15 дни.

 

На феновете са наложени и забрани да посещават мачове за период от една година до година и половина, съобщава още "PlovdivDerby". 

 

Днес два съдебни състава са заседавали по административните дела на арестуваните привърженици на ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Спартак (Москва).

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото