Вторник, 28 Ноември 2017 11:53
Оценете статията
(1 vote)

Тодор Янчев: Публиката прави ЦСКА голям клуб

Бившият капитан на ЦСКА - Тодор Янчев, който в момента е помощник на Стойчо Младенов в Казахстан, сподели мнението си относно всичко, случващото с около червените.

 

"Изключително неприятни сцени, които не трябва да се случват нито на стадионите, нито по улиците".

 

"Трябва сериозно да се замислим как да направим така, че стадионите да бъдат мирно място", коментира пред Канал 3 бившият капитан на ЦСКА - Тодор Янчев.

 

В момента той е помощник на Стойчо Младенов в Кайсар.

 

"Има две ЦСКА и привърженици, които подкрепят този отбор в Първа лига и другия в Трета. Когато има разединение при феновете не е добре. Винаги съм казвал, че публиката на ЦСКА прави големия клуб, какъвто е ЦСКА. Искам да се върна в България, но сега е идеалният момент да натрупам още треньорски опит като помощник. И се надявам един ден да бъда старши-треньор на точния отбор", завърши Янчев.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото