Събота, 11 Ноември 2017 10:43
Оценете статията
(0 гласа)

ВИДЕО: Сядайте си на местата!

В Англия винаги са държали на принципносттта и традициите. През седмицата, когато се състояха мачовете от груповата фаза от турнира за трофея на футболната лига - "Чектрейд трофи" (EFL Trophy), феновете станаха свидетели на нещо забавно.

 

В група Е тимът на Ковънтри, който се състезава в най-ниското четвърто ниво на професионалния футбол в Англия - Лига 2, беше домакин на УБА Академи.

 

На трибуните имаше точно 1 429 зрители, но в социалната мрежа Туитър се появи интересен клип - стюардите на "Рико арина" спазваха правилника и накараха феновете, дошли на стадиона, да... заемат своите места, които са показани на билетите. А съоръжението е с капацитет 32 609 седящи места!

 

Небесносините спечелиха с 2:1 след попаденията на Бен Стивънсън и Максим Биаму през второто полувреме, а Оливър Бърк реализира почетния гол за гостите, също през втората част.

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото