Събота, 11 Ноември 2017 09:59
Оценете статията
(2 гласа)

Зара бойс и Green vandals заплашиха Киро ефенди

Феновете на Берое също отправиха своето официално обръщение във вид на декларация, подписана от тях и съдържаща обръщение към Лудогорец и собственика на клуба Кирил Домусчиев.

 

Ето и текстът в оригиналния му вид:

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

 

Мараба, Киро ефенди. Ерата на средновековието отмина безвъзвратно, а в днешно време в килии и аквариум се държат предимно хора и животни лишени от право на свобода!

 

Ти и твоите придворни дами твърдите, че твоят "Диарбекир" отговоря на изискванията от УЕФА?! Само, че гостите от Европа не ги вкарвате в евро затвора си, а ги настанявате на друга трибуна. А защо?!

 

Нали уж покривате изискванията? За разлика от Разград, в България има клубове, които имат истински привърженици, а не платени посетители, както на вашите театрални постановки.

 

Ние, ИСТИНСКИТЕ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ, които следваме любимите си клубове, а в наша частност Берое, както в страната, така и чужбина, го правим от любовта и страстта към отбора и емблемата, а нашата единствена цел е подкрепата, а вие правите опити да ни саботирате! Това не се е случвало никъде другаде!

 

В заключение можем да кажем, че ако условията ви към гостите не се променят, някои случки от близкото минало с вашето отборче в Зарата, може и да се повторят...

 

ZARA BOYS 

Green Vandals'04

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото