Петък, 10 Ноември 2017 13:07
Оценете статията
(1 vote)

Венци Стефанов: Няма фен, който да се чувства комфортно в сектора за гости в Разград

Босът на Славия Венци Стефанов също изрази пълна подкрепа към позицията на ЦСКА, Берое и Етър относно сектора за гости в Разград.

 

„Какви се тези нечовешки условия, какво е това самоуправство, какво е това деребействане в българския футбол. Аз съм против това и винаги ще бъда против.

 

Искам да знам ръководствата на Ботев и Локомотив Пд попитаха ли феновете си, преди да се разграничат от позицията относно условията, които предлага секторът за гости в Разград. Или някой им се е обадил и са дали задна. Ако е така, е позорно. Винаги съм казвал, че най-лошото е да си наведен. Няма фен, който да се чувства комфортно в сектора за гости в Разград.

 

Сега разбирам, че привържениците на Ботев са подкрепили позицията на ЦСКА и вече всичко ми става ясно… Пак казвам, срамно е, когато някои ръководители на футболни клубове се навеждат за жълти стотинки“, коментира Венци Стефанов.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото