Четвъртък, 09 Ноември 2017 19:02
Оценете статията
(2 гласа)

Бултрасите се разграничиха от ръководството - подкрепиха ЦСКА за Аквариума

За разлика от шефовете на Ботев Пд, феновете на отбора подкрепиха ЦСКА за "Аквариума" в Разград. 

 

Феновете на Канарчетата излязоха с декларация, в която се оплакват от условията на гостуващия сектор на "Лудогорец Арена".

 

Както е известно, вчера от ЦСКА също изразиха възмущението си от сектора в Разград и поискаха от БФС да вземе мерки. Ръководството на "канарчетата" се разграничи от "червените", които днес получават подкрепа от запалянковците на "жълто-черните".

 

Публикуваме декларацията на привържениците на Ботев (Пловдив) без редакторска намеса:

 

"Скъпи ботевисти, приятели на футбола,

 

наскоро се появиха множество възмущения от феновете на различни футболни клубове в България. Всички те бяха насочени към неприемливите условия за гостуващите фенове на стадион "Лудогорец Арена" в Разград.

 

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и Обединени фракции "BULTRAS" като организации, представляващи жълто- черната публика, заявяват, че основната ни цел е подкрепа и наблюдение на футболните срещи на Ботев Пловдив, нещо, което в гостуващия сектор в Разград е много трудно, почти невъзможно. Плексигласовата преграда, колоните и мрежите създават усещането, че си в затвор или животинска клетка, но не и на футболна среща.

 

При положение, че гостуващите фенове на чуждестранните отбори биват настанявани в други сектори, защото този не получава лиценз от УЕФА, ние не смятаме, че сме нещо по- малко от тях и настояваме за незабавни действия от ръководството на ПФК "Лудогорец 1945" ЕАД, които да позволят на всички футболни привърженици да подкрепят своите отбори в нормални за Европа условия.

 

С уважение:

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив"

Обединени фракции "BULTRAS"

Подобни статии (по етикети)

коментари

+1 зигмунд 2017-11-09 21:44 #1
ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОДУЯНСКИТЕ ОЛИГО-ФЕНЧЕТА, КОИТО ПРЕДПОЧИТАТ ДА СТОЯТ КАТО ЖИВОТНИ В КЛЕКАТА НА ДЕЛИОРМАНА, ЗА КОЕТО СИ И ПЛАЩАТ, САМО И САМО НА ЧОРБАТА ДА ИМ Е ЗЛЕ ТО ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ ДОКАЗАХА, ЧЕ СА СВОБОДНИ ХОРА БЕЗ КОМПЛЕКСИ!!!
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото