Четвъртък, 09 Ноември 2017 16:27
Оценете статията
(2 гласа)

Сектор "Г" към Разград: Трябва да сте разбрали защо сме институция!

Фенклуб "Сектор Г" излезе с позиция за сектора за гости на стадион "Лудогорец Арена". 

 

Ето какво пишат привържениците на ЦСКА, без редакторска намеса:

 

"Приятели, по-рано през седмицата нашият клуб заедно с няколко други пусна към БФС писмо относно отвратителните условия за гостуващи фенове, които предлага стадиончето на Киро Гела в Разград.

 

Субектът с неустановен етнически произход, обичащ груби сексуални ласки от мургави мъже, обясни, че условията в жалкото подобие на трибуна били като "Шератон" в сравнение с гостуващата съблекалня на "Армията". Искаме да напомним на грозноватото Квазимодо, че в момента плащаме наем за НАШИЯ стадион и очакваме конкурс, след който НАШЕТО трябва да стане НАШЕ за постоянно - неговият господар би следвало да знае доста по въпроса. Парадоксално, нали? Не е като да строиш луксозни трибуни с държавни пари или да нарежеш някое друго корабче за скрап.

 

Нека господата от Делиормана отговорят и защо на европейските им мачове гостуващите публики са настанявани в Сектор А, а не в плексигласовата клоака? Дали въпросната дупка наистина отговаря на европейските лицензионни критерии? Или "тук е така" и правилата важат за едни, но не и за други? Много въпроси, а все по-малко отговори.

 

Категорично не приемаме моментното състояние на трибуна "Аквариум" и ако от ФК Антибиотик не се съобразят с нечовешките условия, ще се съобразим ние. Както можем и намерим за добре. Сами видяхте, че когато решим - можем. 

 

Време е някои господа да разберат, че футболът преди всичко е ЗА ФЕНОВЕТЕ и ако тяхното мизерно отборче няма такива, то ЦСКА е най-подкрепяният и обичан отбор в България. Или ще се съобразявате с нас, или ще разберете защо Сектор "Г" е институцията, определяща правилата!"

Последна промяна на Четвъртък, 09 Ноември 2017 16:35

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото