Вторник, 03 Октомври 2017 07:23
Оценете статията
(1 vote)

Фенове на Легия понашамариха футболистите

До грозен скандал между футболистите на Легия (Варшава) и група фенове се стигна след вчерашната загуба от Лех (Познан) с 0:3. При качването си в автобуса след мача играчите са били пресрещнати от недоволни привърженици.

 

Според полските медии, футболистите са помислили, че запалянковците искат да поговорят с тях, но вместо това е последвал бой, който е продължил около 10 минути.

 

От ръководството на Легия започнаха собствено разследване и излязоха с декларация, в която остро осъдиха нападението над играчите.

 

"Нашият клуб осъжда случилото се, което рязко контрастира с общоприетите норми на поведение. Основният принцип на Легия е взаимното уважение и затова няма да търпим преминаването на определени граници. Ще предприемем необходимите мерки за осигуряване безпонасността на нашите футболисти", се казва в изявлението.

 

За Легия това беше втора поредна загуба и общо пета за сезона. Грандът от Варшава заема 8-о място в класирането на полската Екстракласа, като изостава с 8 точки от лидера Гурник (Забже).

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото