Понеделник, 02 Октомври 2017 10:16
Оценете статията
(1 vote)

От Велико Търново: Благодарим на феновете на Етър и ЦСКА, бяха супер!

Феновете на Етър направиха хореография в памет на Трифон Иванов Феновете на Етър направиха хореография в памет на Трифон Иванов Снимка: БТА

Ръководството на Етър изказва своята благодарност на всички институции, ангажирани с мача на Виолетовите срещу ЦСКА (2:2). 

 

"Благодарим специално на феновете на Етър за великолепната атмосфера, хореография и организация по време на целия мач, както и на цялата публика и футболна общественост! Всички заедно показахме, че когато сме единни и имаме обща кауза – нещата се случват.

 

Вярваме, че и занапред Велико Търново ще доказва, че е в състояние да организира на изключително високо ниво най-отговорни футболни и спортни прояви.

 

Благодарим и на феновете на ЦСКА за това, че приеха призива ни и не нанесоха щети по стадион "Ивайло" и допринесоха за цялата футболна атмосфера.

 

Кметът на Велико Търново - Даниел Панов, също изрази възхищението си от атмосферата на мача.

 

Градоначалникът написа на страницата си във Фейсбук:

 

"Етър спря лидера в Първа лига ЦСКА. Благодаря на Виолетовите за сърцатата игра и пълното себераздаване на терена. Благодаря и на хилядите великотърновци, които близо 100 минути не спираха да подкрепят нашите момчета. Само Етър!"

 

А за приятелската обстановка се видя и един жест, който остана скрит от камерите, но пък спаси човешки живот.

 

В края на мача играта беше спряна, тъй като Иван Петков от Етър получи удар по време на играта и падна на земята. Футболистът си глътна езика, а първият, който се притече на помощ, беше защитникът на ЦСКА Николай Бодуров, както и вратарят на домакините Христо Иванов.

 

На помощ се притече и дежурният лекар Атанас Илиев, който е служител на диспансера във Велико Търново.

 

Иван Петков беше откаран в болница с комоцио и хематом. Той е останал два дни под лекарско наблюдение и по-късно днес трябва да бъде изписан от болницата.

Последна промяна на Понеделник, 02 Октомври 2017 10:33

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото