Понеделник, 02 Октомври 2017 09:00
Оценете статията
(2 гласа)

Рубен Пинто благодари на феновете: Сърцето и душата ми са с ЦСКА!

Божидар Чорбаджийски е прегърнал Рубен Пинто Божидар Чорбаджийски е прегърнал Рубен Пинто Никола Кирилов

Халфът на ЦСКА - Рубен Пинто, който в събота си отбеляза автогол при гостуването на Етър (2:2), не сдържа сълзите си след края на мача във Велико Търново. Португалецът беше наясно, че армейците са загубили две точки в борбата за титлата. На всеки се случва да си вкара автогол или да изпусне дузпа, а грешката не е само на Пинто, а на целия отбор.

 

Във Фейсбук феновете подеха кампания да сменят профилните си снимки с тази, на която капитанът Божидар Чорбаджийски е прегърнал Рубен Пинто и го утешава. Снимка, която казва много.

 

Във форумите се разразиха дискусии, касаещи мача, а болшинството от мненията бяха в защита на португалския халф на ЦСКА. Това го трогна, а самият той призна, че е получил и много обаждания и лични съобщения.

 

Поради тази причина той реши да изрази признателността си за този жест и да засвидетелства любовта си към ЦСКА.

 

Във Фейсбук страницата си Рубен Пинто написа: "Не мога да отговоря на всички съобщения, които получих от всички фенове на ЦСКА. Благодаря за подкрепата! Обещавам ви, че винаги ще давам сърцето и душата си за ЦСКА на терена, както и за всички вас!"

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото