Четвъртък, 28 Септември 2017 09:14
Оценете статията
(0 гласа)

СНИМКИ: На работа, като на курорт...

Ягодата е сладък плод, който е харесван от много хора. Явно и село Ягода се услажда не само заради името си, а и заради удоволствията, които предлага населеното място, намиращо се в Южна България, в близост до Стара Загора. 

 

Преди седмица там се състоя двубой от 7-ия кръг на Югоизточната Трета лига, а наш читател ни изпрати интересни снимки и сподели с нас любопитни факти. 

 

Местният Тунджа прие Асеновец от Асеновград и загуби с 1:3. Но не това е голямата болка на привържениците на футбола, а отношението към играта и в частност към професията, наречена съдийство.

 

След това се изигра още един кръг, в който Тунджа загуби, а Асеновец спечели, а класирането не се промени кой знае колко - тимът от Асеновград е в средата на класирането, без шансове за влизане във Втора лига и на 10 точки от лидерите Арда и Загорец Нова Загора, а отборът от Ягода - закотвен на дъното, единствен без спечелена точка. 

 

Но стига толкова статистика, тъй като явно в българския футбол не са се променили много неща и реферите, които често се сърдят от лошо отношение към тях - че са псувани, гонени, хулени и бити, показват, че всичко това е заслужено.

 

Съдиите, получили наряд за Тунджа - Асеновец, сякаш са на курорт, а не на работа.

 

Предлагаме ви и мнението на този наш читател и футболен фен, оказал се неволен свидетел на "събитието":

 

"Ето, това е българският футбол... Някои хора бяха дошли на плаж въпреки, че са на работа.Вярно, срещата е от Трета Югоизточна лига, но направи впечатление, че господинът със слънчевите очила си заработи за близо два часа 50-60 лв. А има хора, които ги изработват за 2 дни.

 

Изпращам ви и снимки, на които се вижда един от известните ни рефери - Ахмед Ахмед от Бургас (в жълто), а в черен екип със слънчеви очила е Антон Тончев - Банана, който през цялото времетраене на срещата Тунджа - Асеновец, беше в подобно пренебрежително (без)действие. 

 

Явно да си 4-ти рефер в българския футбол, е по-скоро забавление, отколкото работа.

 

И това явно не направи впечатление на делегата на срещата Борис Ганев от Бургас.

 

Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ!"

 

Мила родна картинка, за която няма какво да добавим повече, а коментарите оставяме на вас.

Последна промяна на Четвъртък, 28 Септември 2017 09:47

Подобни статии (по етикети)

коментари

+1 Един 2017-09-28 18:28 #1
Срам.срам.срам за старозагорското съдийство вън от футбола за банана г-на Енчев.
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото