Вторник, 13 Септември 2016 21:20
Оценете статията
(0 гласа)

Ангел Петричев: Феновете на Лудогорец са луди, следват отбора навсякъде

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори няколко минути преди началото на мача на "орлите" с Базел в Швейцария. Двубоят от Група "А" стартира в 21:45 часа на стадион "Санкт Якоб Парк".

 

"Базел е фаворит, но ние израснахме много последните години и се надявам да поднесем изненадата", каза Петричев пред bTV Action.

 

"Мога да кажа само благодарности към тези хора, които и тази вечер са с отбора и ни подкрепят. Тук са фенклубовете ни от Лондон, от Германия, Белгия... Доста наши запалени привърженици, които ни следват навсякъде. Надявам се да успеем да ги зарадваме", продължи шефът в Лудогорец.

 

"Ако вземем нещо днес, то ще е с много голяма стойност в следващите мачове, които ни предстоят. Знаете, че ще играем със силни отбори - ПСЖ и Арсенал. Не бих казал, че няма напрежение, защото в Лудогорец сме максималисти. Искаме да качим още едно стъпало от това, което сме постигнали до момента", добави Ангел Петричев от терена на "Санкт Якоб Парк".

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото