Понеделник, 10 Септември 2012 22:51
Оценете статията
(6 гласа)

Зозо: Агитката на ЦСКА има нужда от своя ренесанс!

Евгени Рангелов бе избран за новия председател на фенклуба на ЦСКА. Вечерта на 10 септември 2012 година бе наистина доста емоционална на "Армията", тъй като се проведе Общо събрание на фенклуба на червените. Зозо, както е известен във фенските среди, замества на този пост Димитър Ангелов - Дучето. Рангелов е човек, който от дълги години е в Сектор "Г" и е запознат със спецификата на отношенията между феновете. Евгени Рангелов ходи на мачове на ЦСКА от 1981 година заедно с някои от емблематичните фенове на ЦСКА, като един от тях е Тухлата, който от доста време е в чужбина. 


Евгени Рангелов сподели специално за FanFace.bg мнението си след избирането му за председател на фенклуба на ЦСКА.

 

"Публиката на ЦСКА е най-голямото богатство на отбора и на клуба! Предложението и издигането на моята кандидатура дойдоха в последния момент и то най-вече от голяма част от старите фенове от Сектор "Г", на което нямаше как да откажа.

 

Надявам се с помощта на всички останали да обединим агитката и тя да придобие облика от нашето време, когато ЦСКА мачкаше европейските грандове, а "Армията" се пълнеше до краен предел. 

 

Днес видях наистина наченки на това обединение. Всички на "Армията" пяха в един глас и то без микрофон, или някой да дава тон. Просто беше спонтанно, хората имаха настроение, а това бе най-важното.

 

Тепърва има много работа, която да свършим, но всичко с времето си. Ще правим малки крачки, за да направим нещо голямо!

 

Знам, че много хора сега се вълнуват около войната по оста "Фенове - Титан", както и за оттеглилия се Димитър Ангелов. Не съм човек, който ще плюе или величае някой. Имам си свое мнение по всички въпроси, но към днешна дата ситуацията е доста комплицирана и е по-добре в някои моменти човек да си замълчи, за да не изтълкуват погрешно думите му. 

 

С Дучето се познаваме от много години, заедно сме били рамо до рамо в Сектор "Г", давали сме и продължаваме да даваме всичко за ЦСКА! Аз не съм му съдник, няма да бъда и на никой друг. 

 

Отваряме нова страница в историята на фенклуба на ЦСКА. Най-важното е да няма дрязги и разединение, а едно-единствено нещо - обединение! 

 

За "Титан"... Феновете искат промяна, искат адекватно управление и място, което ЦСКА заслужава! А това място е едно - първото! Нищо друго няма значение! Не искам да обещавам каквото и да било - хореографии, екскурзии и т.н. Всичко с времето си, стъпка по стъпка. 

 

Навремето Сектор "Г" беше една хомогенна смес от хора, обичащи ЦСКА! Всички идваха на стадиона с шаловете тип "зебра", нямаше мегафони, нямаше хореографии, но агитката беше единна, пееше заедно песните... ЦСКА мачкаше на терена, а ние на трибуните!

 

Не очаквайте от мен да флиртувам с медиите, да се изказвам високопарно, да нападам и да падам на нивото на някои наши противници. Това няма да го видите от мен! Просто искам ЦСКА да е велик отбор, какъвто и бил винаги в моето съзнание!"

Последна промяна на Четвъртък, 13 Септември 2012 01:30

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 Елена 2018-01-22 09:24 #52
Заемът предлага доверие и сериозност. Аз съм физическо лице, което предлага заем между физически лица и фирми, за всякаква друга информация, моля свържете се с нас на адрес: elenanino0007@g mail.com
Цитат
0 Herbert Eley 2018-01-19 21:31 #51
Loan Express Limited отвори възможност на всеки, който се нуждае от финансова помощ. Ние отпускаме заеми на сериозно мислещи лица Фирми и компании, които се нуждаят от финансова помощ или за лични, или за бизнес цели при нисък лихвен процент от 3%.

За повече информация се свържете с нас loanexpresslltd @gmail.com
Цитат
0 Brenda Rodriguez 2018-01-10 17:31 #50
do you need a loan?here is an opportunity at 2% rate ,contact miss BRENDA FOR MORE INFORMATION AT (brendarodrigue zloanfirm@gmail .com)
Цитат
0 david johnson 2017-12-06 07:37 #49
Аз съм кредитор Дейвид Джонсън от правителството одобрена и сертифицирана компания за заем. Имате ли нужда от личен или бизнес заем, сте в отдела и се нуждаете от консолидация finance.We предлагаме заем при много нисък лихвен процент 2%. търсете заем, не се притеснявайте повече, тъй като ние сме напълно тук и сме готови да ви помогнем от финансовите ви проблеми. Бяхте измамени, защо да умрете в мълчание? Кандидатствайте и получавайте заема си .Използвайте днес, докато офертата е последна .. Заинтересованит е лица трябва да се свържат чрез имейл (davidjohnsonlo )
Цитат
0 Mr. Richard Cosmos 2017-12-03 12:54 #48
Имате ли нужда от спешен заем? Даваме коледни заеми? Бизнес кредити, лични заеми, студентски заеми, автомобилни заеми и др. Ако се интересувате, моля свържете се с нас: (richardcosmos5 @gmail.com)

спешна оферта за заем.
Цитат
0 Mrs. Alvaro Martinez 2017-11-30 02:56 #47
Алваро Мартинез | Здравейте, Търсите легитимен и надежден финансов / кредитор? Имате ли нужда от заем? Нуждаете ли се от спешна финансова помощ? Имате ли нужда от спешен заем, за да изплатите дълга си или имате нужда от капиталов заем, за да подобрите бизнеса си? Ние предлагаме всички видове 2% лихвени заеми на физически лица и фирми по ясен и разбираем начин. Ние предоставяме заеми на всяка височина до всяка дестинация, така че моля свържете се с нас днес, за да получите незабавен заем днес. Свържете се с нас чрез нашия електронен адрес: (safeloanglobal )
Цитат
0 Елена 2017-11-19 13:09 #46
Уважаеми кандидати за кредит!!!

Вие във всякакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази компания за заем е създадена организация за защита на правата на човека по света с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения в живота. Ако искате да кандидатствате за заем, се свържете с нас с данните по-долу по електронната поща: elenanino0007@g mail.com

Име:
Необходима сума на кредита:
Продължителност на кредита:
Мобилен номер:

Благодаря ви и Бог да благослови
УВЕРЕНОСТ
Елена
Цитат
0 janice 2017-11-18 16:01 #45
Моето име е janice Albert Живея тук в САЩ искам
благодаря на г-н Джон Уилиамс, че ми помогна да получа моята
Заех, имах нужда от заем точно днес, когато се натъкнах
така че той ми каза, че в следващите 3 часа това аз
ще получим кредита си и най-голямата ми изненада, която получих
заемът ми и точно сега аз и моето семейство са щастливи
и добре го свържете с него по имейл чрез:
johnloanfirm2@g mail.com
Цитат
0 fredrick merinder 2017-11-09 03:05 #44
Имате ли нужда от коледен кредит? Искате ли да изплатите сметките си? Искате ли да сте финансово стабилни? Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас за повече информация как да започнете и да получите заем, който желаете. Тази оферта е отворена за всички, които ще могат да изплатят обратно навреме и при лихвен процент от 2%, просто ни пишете Email:
Цитат
0 REMY FINK 2017-11-01 03:19 #43
УВАЖАЕМ ОБИЧАТЕЛ НА КРЕДИТИ,

XMAS КРЕДИТ Е ТО НО НА НИСКА СТАБИЛ 1%

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес преди Xmas имате нужда от Xmas заем? ние даваме на компанията и индивидуални така че, ако имате нужда от спешен заем сега в рамките на 12 часа ние можем да ви даде заем, без никакво забавяне добре
Xmas кредит е на разположение сега ниска лихва от 1%: моля свържете се с нас директно на следния адрес: []
,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,
Име на фирмата: REMY.FINK CREDIT
Имейл адрес на фирмата: {}
Фирма NMLS ID: 517219
Желая ти всичко най-добро,
REMY.FINK ...
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото