Понеделник, 10 Септември 2012 22:51
Оценете статията
(6 гласа)

Зозо: Агитката на ЦСКА има нужда от своя ренесанс!

Евгени Рангелов бе избран за новия председател на фенклуба на ЦСКА. Вечерта на 10 септември 2012 година бе наистина доста емоционална на "Армията", тъй като се проведе Общо събрание на фенклуба на червените. Зозо, както е известен във фенските среди, замества на този пост Димитър Ангелов - Дучето. Рангелов е човек, който от дълги години е в Сектор "Г" и е запознат със спецификата на отношенията между феновете. Евгени Рангелов ходи на мачове на ЦСКА от 1981 година заедно с някои от емблематичните фенове на ЦСКА, като един от тях е Тухлата, който от доста време е в чужбина. 


Евгени Рангелов сподели специално за FanFace.bg мнението си след избирането му за председател на фенклуба на ЦСКА.

 

"Публиката на ЦСКА е най-голямото богатство на отбора и на клуба! Предложението и издигането на моята кандидатура дойдоха в последния момент и то най-вече от голяма част от старите фенове от Сектор "Г", на което нямаше как да откажа.

 

Надявам се с помощта на всички останали да обединим агитката и тя да придобие облика от нашето време, когато ЦСКА мачкаше европейските грандове, а "Армията" се пълнеше до краен предел. 

 

Днес видях наистина наченки на това обединение. Всички на "Армията" пяха в един глас и то без микрофон, или някой да дава тон. Просто беше спонтанно, хората имаха настроение, а това бе най-важното.

 

Тепърва има много работа, която да свършим, но всичко с времето си. Ще правим малки крачки, за да направим нещо голямо!

 

Знам, че много хора сега се вълнуват около войната по оста "Фенове - Титан", както и за оттеглилия се Димитър Ангелов. Не съм човек, който ще плюе или величае някой. Имам си свое мнение по всички въпроси, но към днешна дата ситуацията е доста комплицирана и е по-добре в някои моменти човек да си замълчи, за да не изтълкуват погрешно думите му. 

 

С Дучето се познаваме от много години, заедно сме били рамо до рамо в Сектор "Г", давали сме и продължаваме да даваме всичко за ЦСКА! Аз не съм му съдник, няма да бъда и на никой друг. 

 

Отваряме нова страница в историята на фенклуба на ЦСКА. Най-важното е да няма дрязги и разединение, а едно-единствено нещо - обединение! 

 

За "Титан"... Феновете искат промяна, искат адекватно управление и място, което ЦСКА заслужава! А това място е едно - първото! Нищо друго няма значение! Не искам да обещавам каквото и да било - хореографии, екскурзии и т.н. Всичко с времето си, стъпка по стъпка. 

 

Навремето Сектор "Г" беше една хомогенна смес от хора, обичащи ЦСКА! Всички идваха на стадиона с шаловете тип "зебра", нямаше мегафони, нямаше хореографии, но агитката беше единна, пееше заедно песните... ЦСКА мачкаше на терена, а ние на трибуните!

 

Не очаквайте от мен да флиртувам с медиите, да се изказвам високопарно, да нападам и да падам на нивото на някои наши противници. Това няма да го видите от мен! Просто искам ЦСКА да е велик отбор, какъвто и бил винаги в моето съзнание!"

Последна промяна на Четвъртък, 13 Септември 2012 01:30

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 Дерек Дуглас 2018-04-16 09:27 #65
Здравейте

     Имате ли нужда от финансова помощ? Имате ли нужда от заем за закупуване на нова къща или за инвестиция, имате ли нужда от бърза финансова помощ при нисък лихвен процент от 3%? да изплатите неплатените си сметки? Бяхте ли отхвърлени от толкова много банки?

  Трябва ли да финансирате, за да разширите бизнеса си? Лични финанси по лични причини? ние се ангажираме да решим всички ваши финансови проблеми.

моля свържете се с нас сега. Имейл: easyloanfirm202

Изчакайте вашата поща.
Ваш
Дерек Дъглас
easyloanfirm202


3% налична и истинска оферта за заем
Цитат
0 Дерек Дуглас 2018-04-16 09:26 #64
Здравейте

     Имате ли нужда от финансова помощ? Имате ли нужда от заем за закупуване на нова къща или за инвестиция, имате ли нужда от бърза финансова помощ при нисък лихвен процент от 3%? да изплатите неплатените си сметки? Бяхте ли отхвърлени от толкова много банки?

  Трябва ли да финансирате, за да разширите бизнеса си? Лични финанси по лични причини? ние се ангажираме да решим всички ваши финансови проблеми.

моля свържете се с нас сега. Имейл: easyloanfirm202

Изчакайте вашата поща.
Ваш
Дерек Дъглас
easyloanfirm202


3% налична и истинска оферта за заем
Цитат
0 SERGEY YAKUBOVA 2018-04-14 15:40 #63
ПОДХОДЯЩО ПРЕДЛАГАНЕ НА КРЕДИТ БЕЗ ТАКСА ЗА ТАКСА

Здравейте,

Какви са вашите финансови нужди?
Ние даваме заеми от минимум $ 2,000.00 до максимум $ 100,000,000.00 с удобна продължителност , която варира от 1 до 30 години при много намален лихвен процент от 3%. Свържете се с нас по имейл: constantloanfir


Имате ли нужда от бизнес заем?
Имате ли нужда от личен заем?
Искате ли да си купите кола?
Искате ли да рефинансирате?
Имате ли нужда от ипотечен заем?

Имате ли нужда от огромен капитал, за да започнете бизнес предложение или разширяване? Изгуби ли си надежда и мислиш, че няма изход и финансовите тежести все още продължават?
Моля, не се колебайте да се свържете с нас за възможно бизнес сътрудничество

Свържете се с нас по имейл: constantloanfir
                                      constantloanfir
Цитат
0 fred 2018-03-31 03:27 #62
Кандидатствайте сега за бърз и достъпен заем

Търсите ли бизнес заем, личен заем, ипотека, заеми за кола, заеми за консолидиране на дълга, необезпечени кредити, рисков капитал и др. Или ви е отказан заем от банка или финансова институция, фирмата за заем на Фред Лари е сертифицирана и гарантирана. Предлагаме заем на физически и юридически лица на достъпна лихва от 3%; вариращи от £ 500,000.00 до £ 500,000,000,000 .00. идвайте и свидете. За повече информация се свържете с нас на (fredlarryloanf ) или (fredlarryloanf )

Какво е номер: +2347061892843
Skype: fredlarry12

подписан
мениджър
Г-н Фред Лари
Цитат
0 World Best Loan 2018-03-28 16:01 #61
Здравейте...

Ние сме международна кредитна фирма. Ние предлагаме бизнес и лични заеми и т.н., доколкото се отнася до финансова помощ.

Кандидатствайте сега за много ниска лихва от 4% заем!

* Заеми между 5k и 500M.
* Изберете между 2 и 30 години за погасяване.
* Гъвкави условия за заем.

Всички тези планове и още, свържете се с нас по имейл за повече информация. favourworldbest ИЛИ SMS НАС СЕГА +1562 453 0961

Имейл за контакт: favourworldbest

За разбирането.

Световен най-добър кредит ..
Цитат
0 Robbi 2018-03-28 15:29 #60
Здравейте,
Моето име е ROBBI от Cirebon Jawa Barat Индонезия, бих искал да благодаря на майка Алисия Раду, че ми помогна да получа добър заем, след като претърпях много в ръцете на фалшиви онлайн кредитори, които ме измамят да печеля пари, без да ми предлагат заем имах нужда от заем през последните три години, за да започна собствен бизнес в град Киребон, където живеех, и аз паднах в ръцете на фалшива компания в Турция, която ме беше измамила и не ми предложи заем. и аз съм много разочарован, защото загубих всичките си пари за фалшива компания в Турция, защото го дължа на банката ми и на приятелите ми и нямам никой, който да бяга, докато един ден вярва, че един мой приятел нарече Сити Амина, след като прочете че е получила заем от майка Алисия Раду, така че трябваше да се свържа с Сити Амина и тя ми каза и ме убеди да се свържа с майка Алисия Раду, че е добра майка и трябваше да събера кураж и се свързах с майка Алисия Раду и аз бяхме изненадани от моя кредит, обработен и одобрен, и в рамките на 3 часа заемът ми беше прехвърлен по сметката ми и съм много изненадан, че това е чудо и трябва да свидетелствам за добрата работа на майка Алисия Раду
така че ще съвет всеки, който се нуждае от заем, за да се свърже с майката Алисия Раду email: (aliciaradu260@ gmail.com) и аз ви уверявам, че ще свидетелствате както аз съм направил и можете също да се свържете с мен за повече информация за майката Алисия Раду ми имейл : (robbi5868@gmai l.com) и все още можете да се свържете със Siti Aminah, който ме запозна с майката Алисия Раду по електронна поща: (sitiaminah6749 @gmail.com)
може Бог да продължи да благославя и да обича любовта на майката Алисия Раду да промени финансовия ми живот
Цитат
0 Patricia Martins 2018-02-19 12:14 #59
Казвам се Патриша Мартинс, самотен родител, преди съпругът ми да умре, той ни остави с толкова дълг, бях толкова объркан и разочарован от това как да платя огромния дълг. Един ден, когато преминах през интернет, се натъкнах на Свидетелство (Педро Гонсало) за това как ГИНА МОРГАН му помагаше със заем. Затова кандидатствах за заем от 85 000 евро с продължителност 5 години от компанията чрез пощата й (ginamorganloan ) Когато кандидатствах за заема, направих обет пред Бога, че ако получим заема, ще нека светът знае какво направи за мен, най-голямата ми изненада, че за по-малко от 48 часа заемът ми бе отпуснат с лихвен процент от 2%. Сега съм уредил дълга на съпруга си и започнах нов собствен живот и бизнес. Просто изпълних обета си. Така че, ако искате някакъв вид заем от поне 2%, моля свържете се с GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD на нейния e-mail ginamorganloanc
Цитат
0 Garcia J Sacramento 2018-02-18 09:54 #58
Имате нужда от спешни пари? Можем да помогнем! Имате ли опит или имате проблем? Така че, ние Ви даваме възможност да развиете нови разработки. Като богат човек се чувствам задължен да помагам на хората, които се опитват да им дадат шанс. Всеки заслужава втори шанс и, тъй като властите не могат, те трябва да приемат от другите. За нас няма много суми и определяме зрялост по взаимно съгласие. Няма изненади, никакви допълнителни разходи, но само договорени суми и нищо друго. Не чакайте или коментирайте тази публикация. Въведете сумата, която искате да изпратите, и ние ще се свържем с вас с всички опции. Свържете се с нас днес на адрес garciajsacramen Имате ли нужда от спешни пари? Можем да помогнем!
Цитат
0 Mrs Lola Daniel 2018-02-15 11:14 #57
Имате ли нужда от заеми от всякакъв вид?
Имате ли финансова катастрофа или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес?
Тук има възможност да получите малки и големи заеми, за да подобрите и да започнете бизнеса си от всякакъв вид. ние даваме заеми на населението при много намален лихвен процент от 3%. Ние сме динамични, надеждни, ефективни и се доверяваме достойно. Свържете се с нас сега за вашите краткосрочни и дългосрочни заеми. Свържете се с нас сега, за повече информация и заявление.

Ние предлагаме Лични заеми, заеми за консолидиране на дълга, рисков капитал, бизнес кредити, образователни заеми, жилищни кредити или "заеми по каквато и да е причина!". Нашият метод, обаче, ви дава възможност да посочите размера на необходимия заем и продължителност та, която можете да си позволите

EMAIL: eaglehomemortga
НИЕ ПРЕДОСТАВЯМЕ ВАШАТА ЗАЕМ ПО ВАШАТА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ И ОТГОВОРНОСТ В СЪОТВЕТСТВИЕ.

За разбирането,
Г-жа Лола Даниел

EMAIL: eaglehomemortga
Цитат
0 Rövenich 2018-02-14 16:44 #56
Добър ден, името ми е Rövenich Markus. Току-що получих заем от г-н Клинтън, кредитен кредитор "Управляващ директор на фирмата за заем (CILF) Тук в Дубай той е готов да заеме с лихва 3% лихва по кредит. Нуждаете ли се от кредит за подобряване на бизнеса си? Заем за консолидиране на вашия дълг, личен заем, кредитен кредит, кредит за здравни грижи, автомобилен кредит, ипотечен кредит, студентски кредит Въпреки това, неговият метод Ви предлага възможност за електронна поща: clinton.loanfinance@yah oo.com
clintonimmanuel
WhatsApp: +234807308183
Обадете ни се: +1 971-512-2125

Благодаря за теб.
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото