Понеделник, 10 Септември 2012 22:51
Оценете статията
(6 гласа)

Зозо: Агитката на ЦСКА има нужда от своя ренесанс!

Евгени Рангелов бе избран за новия председател на фенклуба на ЦСКА. Вечерта на 10 септември 2012 година бе наистина доста емоционална на "Армията", тъй като се проведе Общо събрание на фенклуба на червените. Зозо, както е известен във фенските среди, замества на този пост Димитър Ангелов - Дучето. Рангелов е човек, който от дълги години е в Сектор "Г" и е запознат със спецификата на отношенията между феновете. Евгени Рангелов ходи на мачове на ЦСКА от 1981 година заедно с някои от емблематичните фенове на ЦСКА, като един от тях е Тухлата, който от доста време е в чужбина. 


Евгени Рангелов сподели специално за FanFace.bg мнението си след избирането му за председател на фенклуба на ЦСКА.

 

"Публиката на ЦСКА е най-голямото богатство на отбора и на клуба! Предложението и издигането на моята кандидатура дойдоха в последния момент и то най-вече от голяма част от старите фенове от Сектор "Г", на което нямаше как да откажа.

 

Надявам се с помощта на всички останали да обединим агитката и тя да придобие облика от нашето време, когато ЦСКА мачкаше европейските грандове, а "Армията" се пълнеше до краен предел. 

 

Днес видях наистина наченки на това обединение. Всички на "Армията" пяха в един глас и то без микрофон, или някой да дава тон. Просто беше спонтанно, хората имаха настроение, а това бе най-важното.

 

Тепърва има много работа, която да свършим, но всичко с времето си. Ще правим малки крачки, за да направим нещо голямо!

 

Знам, че много хора сега се вълнуват около войната по оста "Фенове - Титан", както и за оттеглилия се Димитър Ангелов. Не съм човек, който ще плюе или величае някой. Имам си свое мнение по всички въпроси, но към днешна дата ситуацията е доста комплицирана и е по-добре в някои моменти човек да си замълчи, за да не изтълкуват погрешно думите му. 

 

С Дучето се познаваме от много години, заедно сме били рамо до рамо в Сектор "Г", давали сме и продължаваме да даваме всичко за ЦСКА! Аз не съм му съдник, няма да бъда и на никой друг. 

 

Отваряме нова страница в историята на фенклуба на ЦСКА. Най-важното е да няма дрязги и разединение, а едно-единствено нещо - обединение! 

 

За "Титан"... Феновете искат промяна, искат адекватно управление и място, което ЦСКА заслужава! А това място е едно - първото! Нищо друго няма значение! Не искам да обещавам каквото и да било - хореографии, екскурзии и т.н. Всичко с времето си, стъпка по стъпка. 

 

Навремето Сектор "Г" беше една хомогенна смес от хора, обичащи ЦСКА! Всички идваха на стадиона с шаловете тип "зебра", нямаше мегафони, нямаше хореографии, но агитката беше единна, пееше заедно песните... ЦСКА мачкаше на терена, а ние на трибуните!

 

Не очаквайте от мен да флиртувам с медиите, да се изказвам високопарно, да нападам и да падам на нивото на някои наши противници. Това няма да го видите от мен! Просто искам ЦСКА да е велик отбор, какъвто и бил винаги в моето съзнание!"

Последна промяна на Четвъртък, 13 Септември 2012 01:30

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 Felix George 2017-10-16 00:19 #40
Прекратете финансовите си притеснения
Ние сме кредитна акредитирана компания. ние предлагаме заем на физически лица на
нисък лихвен процент от 2%, предлагаме личен заем, бизнес заем,
ипотечен заем. заем за недвижими имоти
не се колебайте да се свържете с нас чрез: (felixgeorge958 @gmail.com)
Цитат
0 michael richard 2017-10-11 22:01 #39
Аз съм главен изпълнителен директор на лицензирана реномирана компания за финансови услуги, която предоставя финансова помощ на многобройните ни клиенти по целия свят с лихвен процент от 2% с минимален заем Сума от ($ 5,000.00) и максимален размер на кредита (50,000,000.00 USD) в рамките на период от 1-30 години. С нашите гъвкави пакети за кредитиране кредитите могат да бъдат обработени и прехвърлени на кредитополучате ля в най-кратки срокове. Мисията на компанията е да осигури на хората, кооперациите и компаниите, нуждаещи се от финансова помощ, заеми без обезпечение, което ни прави различни Банките и другите финансови институции, като по този начин помагат на бедните, нуждаещите се и всички, които са били отхвърлени от банките,

michaelrichard0
Цитат
0 Дерек Дъглас 2017-10-08 16:48 #38
Здравейте


Търсите спешен заем? Имам добра новина за вас! Предлагаме заеми, вариращи от 1000 до 50 милиона долара при 3% лихвен процент годишно.
Ние предлагаме Кредити за развитие на бизнеса, лични заеми, заем за автомобили и т.н.,

Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични.

  Ако се интересувате, свържете се с нас на имейл; easyloanfirm202

поздрави
Дерек Дъглас
easyloanfirm202

Търсите спешен заем
Цитат
0 Jeff Henderson 2017-09-18 09:44 #37
МЕГА КРЕДИТ

Имате ли нужда от заем или финансиране по някаква причина
като: Личен заем, Разширяване на бизнеса, Стартиране на бизнес, Образование,
Консолидация на дълга, заеми за твърди пари или всякакъв вид финансови
помощ

Свържете се с нас днес чрез нашия имейл (jeff.henderson27@yah oo.com)

Сърдечни поздрави,
Хендерсън,
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР.
Цитат
0 Mrs Farida Stephen 2017-08-24 18:07 #36
Добър ден, аз съм регистриран личен кредитор. Ние отпускаме заеми, за да подпомогнем хората, фирмите, които трябва да актуализират финансовото си състояние в целия свят, като минималните годишни лихвени проценти са с ниски до 2% в рамките на една година до 30 години период на изплащане до която и да е част на света. Ние отпускаме заеми в диапазона от 5 000 евро до 100 000 000 евро. Нашите заеми са добре застраховани, тъй като максималната сигурност е наш приоритет. Заинтересованот о лице трябва да се свърже с нас чрез имейли: (24hourstananco ) или (info@24hourslo an.online)

Бяхте ли отхвърлени от толкова много банки
Имате нужда от финансиране за разширяването на бизнеса ви,
Имате ли нужда от личен заем

Кандидатствайте за заем, изпратете данните по-долу:
1. Пълно име
2. Адрес
3. Сума
4. Продължителност
5.Phone номер
6. Професия

Г-жа Фарида Стивън
Цитат
0 DAVID harry 2017-08-21 10:55 #35
Ние сме християнска организация, създадена, за да помогнем на хората в нужда от помощ, като финансова помощ. Така че, ако преживявате финансово трудно или сте във финансова бъркотия и имате нужда от средства за започване на собствен бизнес, търсите ли Финансова помощ от всякакъв вид? Ние сме частна фирма за заем, която предоставя всички видове заем / финансиране за всички, които желаят финансова помощ. Или ви е трудно да получите капиталов заем от местни банки, защото библията казва "" Лука 11:10 Всеки, който поиска, получава; Който търси, намира; И на този, който почука, вратата ще се отвори ", така че не оставяйте тази възможност да ви премине, защото Исус е същият вчера, днес и завинаги повече. Моля, това е за сериозно мислене и Бог, страхуващ се от хората, ще бъде тук, за да помогне на тези Които се нуждаят от помощ ..
Email{davidharr yloancompany@gm ail.com}
Цитат
0 adam 2017-07-21 01:00 #34
APEX FINANCE, LLC

Вие сте бизнесмен или жена? Имате ли някакви финансови средства
Бъркотия или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? правя
Имате нужда от заем, за да уредите дълга си или да платите сметките си или да започнете
Хубав бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за вас е трудно да го направите
Да получите капиталов заем от местни банки / други финансови институции?

Добрата новина сега е, че няма да има такса за по-нататъшно повишаване
(Като например такса за регистрация, такса за обработка на заеми, съдебни такси и т.н.)
Платени преди да ви бъде предоставен заем, тъй като се придържаме към международните валутни закони (Европейски съюз, международен валутен фонд).

Имате ли нужда от заем или финансиране по някаква причина като:

А) личен заем, разширяване на бизнеса,
Б) стартиране на бизнеса, образование,
В) консолидиране на дълга,
Г) заеми с твърди пари


Моля свържете се с нас на адрес (adambernard466 @gmail.com), тъй като ние сме готови да ви служим по-добре сега.

Сърдечни поздрави.
Г-н Адам Бърнард
изпълнителен директор
Цитат
0 Елена 2017-07-05 08:58 #33
Уважаеми кандидати за кредит

Вие във всякакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази кредитна компания е създадена организация за защита на правата на човека по целия свят с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения в живота. Ако искате да кандидатствате за заем, се свържете с нас с данните по-долу по имейл: elenanino0007@g mail.com

Име:
Необходима сума на кредита:
Продължителност на кредита:
Мобилен номер:

Благодаря и Бог благослови
УВЕРЕНОСТ
Елена
Цитат
0 Martina H 2017-06-25 01:44 #32
Имате ли нужда от заем по някаква причина? Ако е така това е дружество с кредит, който е готов да ви послужи за вашето удовлетворение, се прилага сега @ за достъпна заем при лихва от 3% за частни и кооперативни цели, няма забавяне, няма проблеми, просто да се прилагат и да получите вашия кредит!
Мартина Honnacker
чакам ви спешно отговор!

WhatsApp: +12676578987
Цитат
0 anita jones 2017-06-24 20:27 #31
Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Анита Джоунс, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всички, които се нуждаят от финансова помощ. Ние предоставяме заем при лихвен процент от 2% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия. Свържете се с нас днес по електронна поща на адрес: ()
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото