Понеделник, 10 Септември 2012 22:51
Оценете статията
(6 гласа)

Зозо: Агитката на ЦСКА има нужда от своя ренесанс!

Евгени Рангелов бе избран за новия председател на фенклуба на ЦСКА. Вечерта на 10 септември 2012 година бе наистина доста емоционална на "Армията", тъй като се проведе Общо събрание на фенклуба на червените. Зозо, както е известен във фенските среди, замества на този пост Димитър Ангелов - Дучето. Рангелов е човек, който от дълги години е в Сектор "Г" и е запознат със спецификата на отношенията между феновете. Евгени Рангелов ходи на мачове на ЦСКА от 1981 година заедно с някои от емблематичните фенове на ЦСКА, като един от тях е Тухлата, който от доста време е в чужбина. 


Евгени Рангелов сподели специално за FanFace.bg мнението си след избирането му за председател на фенклуба на ЦСКА.

 

"Публиката на ЦСКА е най-голямото богатство на отбора и на клуба! Предложението и издигането на моята кандидатура дойдоха в последния момент и то най-вече от голяма част от старите фенове от Сектор "Г", на което нямаше как да откажа.

 

Надявам се с помощта на всички останали да обединим агитката и тя да придобие облика от нашето време, когато ЦСКА мачкаше европейските грандове, а "Армията" се пълнеше до краен предел. 

 

Днес видях наистина наченки на това обединение. Всички на "Армията" пяха в един глас и то без микрофон, или някой да дава тон. Просто беше спонтанно, хората имаха настроение, а това бе най-важното.

 

Тепърва има много работа, която да свършим, но всичко с времето си. Ще правим малки крачки, за да направим нещо голямо!

 

Знам, че много хора сега се вълнуват около войната по оста "Фенове - Титан", както и за оттеглилия се Димитър Ангелов. Не съм човек, който ще плюе или величае някой. Имам си свое мнение по всички въпроси, но към днешна дата ситуацията е доста комплицирана и е по-добре в някои моменти човек да си замълчи, за да не изтълкуват погрешно думите му. 

 

С Дучето се познаваме от много години, заедно сме били рамо до рамо в Сектор "Г", давали сме и продължаваме да даваме всичко за ЦСКА! Аз не съм му съдник, няма да бъда и на никой друг. 

 

Отваряме нова страница в историята на фенклуба на ЦСКА. Най-важното е да няма дрязги и разединение, а едно-единствено нещо - обединение! 

 

За "Титан"... Феновете искат промяна, искат адекватно управление и място, което ЦСКА заслужава! А това място е едно - първото! Нищо друго няма значение! Не искам да обещавам каквото и да било - хореографии, екскурзии и т.н. Всичко с времето си, стъпка по стъпка. 

 

Навремето Сектор "Г" беше една хомогенна смес от хора, обичащи ЦСКА! Всички идваха на стадиона с шаловете тип "зебра", нямаше мегафони, нямаше хореографии, но агитката беше единна, пееше заедно песните... ЦСКА мачкаше на терена, а ние на трибуните!

 

Не очаквайте от мен да флиртувам с медиите, да се изказвам високопарно, да нападам и да падам на нивото на някои наши противници. Това няма да го видите от мен! Просто искам ЦСКА да е велик отбор, какъвто и бил винаги в моето съзнание!"

Последна промяна на Четвъртък, 13 Септември 2012 01:30

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 MARY MASON 2019-01-03 11:21 #99
Кредитна фирма Sky Wealth, предоставяме заеми при лихвен процент 0% 3%.

Добър ден, господине.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихвени проценти при определяне на размера на кредита между 100 млн. Кредита от 1000 евро за бизнес развитие: конкурентоспосо бност на ръба / бизнеса.

Ние предлагаме разнообразни кредити

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Консолидационен кредит
  
Без предварителни такси.

Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама.
За повече информация и запитвания, изпратете ни е-мейл днес
skywealthloanfi
skywealthloanfi
skywealthloanfi


Г-жа Мери Мейсън.
Цитат
0 Margaret 2018-11-20 06:16 #98
СЪДЪРЖАНИЕ ОТНОСНО КАК ДА ЗАПОЧНАМ МОЯТ ЗАЕМ ОТ НАДЕЖДЕН И ИСТИНСКИ КРЕДИТ
КОМПАНИЯТА ПОКАНА МАРГАРЕТ КРЕДИТ.
                       ()

 
  HELLO ВСИЧКИ съм SANDRA от Великобритания, аз просто искам да ви кажа, че много ви благодаря да MARGARET АННА JOHNSTON от МАРГАРЕТ ЗАЕМИ КОМПАНИЯТА, която само ми помогна с размер на заем от $ 50,000 долара в събота, за да започнете нов бизнес на моя собствен, аз съм ЗАКЛЮЧИЙ СЕГА ЗА ПОЛУЧАВАНЕТО НА ТАЗИ КРЕДА, АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ВСЯКАКВИ КРЕДИТИ ЗА КОНТАКТ МАРГАРЕТ КРЕДИТИ КОМПАНИЯ ЗА ПОДКРЕПА ПО ЕЛЕМЕНТА:


БЪРЗИТЕ КОНТАКТИ МАРГАРЕТ КРЕДИТ ДРУЖЕСТВОТО ДНЕС И ОТГОВОРИТЕ ОТ ВАШИЯ КРЕДИТ
ТОЙ, БОГ БЛАГУЕШ ГОСПОД. МАРГАРЕТ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТАЗИ КРЕДА.

EMAIL:
Цитат
0 Thomas 2018-10-12 18:44 #97
Имате ли нужда от заем, ако се прилага сега.

Предлагаме заеми и финансови услуги от всякакъв вид. Нашите заеми варират от фирмено до лично или дългосрочно или краткосрочно, с благоприятни лихвени проценти (3%). Нашият кредитен процес е много бърз и надежден, с гаранции. За повече информация относно нашите услуги, Thomasfrankfirm , моля да ни уведомите колко заем имате нужда и искате продължителност та на кредита. Надяваме се да чуем от вас. Можете да изпратите съобщение до имейл адреса по-долу. Thomasfrankfirm
Цитат
0 HENRY 2018-09-30 18:16 #96
Здравейте, ние сме християнска организация, основана да помогнем на хората в нужда от помощ, като финансова помощ. Така че, ако преживявате финансови затруднения или имате някакви финансови проблеми, и имате нужда от средства за стартиране на собствен бизнес, или ще трябва да платите сметките си, или ще ви е трудно. моля, свържете се с нас днес по електронна поща: johnloanfirm2@g mail.com за Библията казва (Лука 11:10) За всеки, който пита, получава; онзи, който търси, намира; и на този, който почука, вратата ще се отвори. Така че не пропускайте тази възможност, защото Исус е същият вчера, днес и завинаги. Моля, това е за сериозно мислене и Бог се страхува от хората Получете искрените ни поздрави от християнската организация Благодарим Ви E-mail: johnloanfirm2@g mail.com
Цитат
0 Г-н Дерек Дъглас 2018-09-17 12:56 #95
Здравейте

    Имате ли нужда от спешен заем, за да решите финансовите си нужди? Ние предлагаме кредити в размер от 2,000.00 до 50,000,000.00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без кредитна проверка и предлагаме 100% гарантирани чуждестранни заеми през периода на този трансфер.

    Ние също така издадохме заем във всички валути с 2% лихвени проценти за всички кредити. Ако се интересувате, се свържете с нас чрез този имейл.

Моля, свържете се с нас, ако имате интерес, чрез

Имейл: easyloanfirm202
WhatsApp: +14062845321


За разбирането,
Г-н Дерек Дъглас
easyloanfirm202

2% Наличен заем
Цитат
0 victoria0001 2018-09-04 20:17 #94
RE: частна бърза кредитна оферта за всеки, който се нуждае от нея

здравей
!!!!!
Аз съм майка, която помага на хората в нужда
заем или финансиране за осъществяване на проектите или мечтите си

ако се интересувате, моля свържете се с мен, като попълните този формуляр по-долу

размера на кредита: .........................?

!!!!
време за връщане: .................................?


EMAIL: luizaaguiero000WEB: bnp-paribas-bank-40.webself.net/

благодаря

и чака ви служи


WAHTS APP: +33752848130
Цитат
0 VICKY 2018-09-04 20:15 #93
RE: частна бърза кредитна оферта за всеки, който се нуждае от нея

здравей

Аз съм майка, която помага на хората в нужда
заем или финансиране за осъществяване на проектите или мечтите си

ако се интересувате, моля свържете се с мен, като попълните този формуляр по-долу

размера на кредита: .........................?


време за връщане: .................................?

EMAIL: luizaaguiero000

WEB: bnp-paribas-bank-40.webself.net/

благодаря

и чака ви служи


WAHTS APP: +33752848130
Цитат
0 Mr donald lee 2018-08-17 04:53 #92
Добър ден
Имате ли нужда от заем, за да платите сметките си? студентски заем, заем за консолидиране на дълга, необезпечен заем, рисков капитал, Имате ли нужда от личен или бизнес заем? Имате ли нужда от заем за други цели или имате нужда от заем, за да инвестирате във фабрика Бизнес фирма и т.н. ... Ако е така, свържете се с нас днес за даден заем в предоставената E_mail ... {donaldleeloani nvastmentcompan } от 100 милиона долара, а ние предлагаме заеми в паунда, долари и в евро до 5,000,000.00. Предлагаме заем от 2% за период от 1 до 30 години. Ще ви дадем два месеца гратисен период преди да започне месечното плащане. .... моля, свържете се с нас чрез E_mail по-горе.
С Най-Добри Пожелания
Доналд Лий.
Цитат
0 Jeremy Carlos 2018-08-10 22:47 #91
Добър ден, моето име е Джереми Карлос, аз съм гражданин на Мексико. Искам да свидетелствам за доброто заемополучател, който ми показа светлината, след като беше измамен от четири различни фалшиви интернет кредитора, всички ми обещаха заем, след като ме помолиха да платя много
такси, които не са довели до нищо и не са дали положителен резултат
резултати. Аз загубих много пари до близо 8000 долара.
    Един ден, когато разглеждах интернет, се натъкнах на стар пост за друга жертва като мен, която получи заем от финансовите служби на Саймън Фин, след като прочете нейното показание, реших да я пробвам последния път, и в рамките на 48 часа получих заем от 32 000 долара. Не можех да повярвам на очите си, сега съм щастлив и богат отново и благодаря на Бог, че такъв заем
подобни компании все още съществуват при тези измами навсякъде,
моля, съветвам всички там, които се нуждаят от заем, за да посетят електронната си поща ,,, , те никога няма да ви се провалят, а животът ви ще се промени както направих моята.
Бързо се свържете () днес и вземете своя заем от тях.
Останете в безопасност и благословени
Цитат
0 Дерек Дъглас 2018-08-01 00:50 #90
Здравейте

Имате ли нужда от заем? Ние даваме всякакъв вид заем като заем, бизнес кредит, медицински заем, жилищен кредит, студентски заем 1,5% лихвен процент.

Свържете се с нас днес чрез електронна поща за финансова помощ: easyloanfirm202

С Най-Добри Пожелания
Дерек Дъглас
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото