Понеделник, 10 Септември 2012 22:51
Оценете статията
(6 гласа)

Зозо: Агитката на ЦСКА има нужда от своя ренесанс!

Евгени Рангелов бе избран за новия председател на фенклуба на ЦСКА. Вечерта на 10 септември 2012 година бе наистина доста емоционална на "Армията", тъй като се проведе Общо събрание на фенклуба на червените. Зозо, както е известен във фенските среди, замества на този пост Димитър Ангелов - Дучето. Рангелов е човек, който от дълги години е в Сектор "Г" и е запознат със спецификата на отношенията между феновете. Евгени Рангелов ходи на мачове на ЦСКА от 1981 година заедно с някои от емблематичните фенове на ЦСКА, като един от тях е Тухлата, който от доста време е в чужбина. 


Евгени Рангелов сподели специално за FanFace.bg мнението си след избирането му за председател на фенклуба на ЦСКА.

 

"Публиката на ЦСКА е най-голямото богатство на отбора и на клуба! Предложението и издигането на моята кандидатура дойдоха в последния момент и то най-вече от голяма част от старите фенове от Сектор "Г", на което нямаше как да откажа.

 

Надявам се с помощта на всички останали да обединим агитката и тя да придобие облика от нашето време, когато ЦСКА мачкаше европейските грандове, а "Армията" се пълнеше до краен предел. 

 

Днес видях наистина наченки на това обединение. Всички на "Армията" пяха в един глас и то без микрофон, или някой да дава тон. Просто беше спонтанно, хората имаха настроение, а това бе най-важното.

 

Тепърва има много работа, която да свършим, но всичко с времето си. Ще правим малки крачки, за да направим нещо голямо!

 

Знам, че много хора сега се вълнуват около войната по оста "Фенове - Титан", както и за оттеглилия се Димитър Ангелов. Не съм човек, който ще плюе или величае някой. Имам си свое мнение по всички въпроси, но към днешна дата ситуацията е доста комплицирана и е по-добре в някои моменти човек да си замълчи, за да не изтълкуват погрешно думите му. 

 

С Дучето се познаваме от много години, заедно сме били рамо до рамо в Сектор "Г", давали сме и продължаваме да даваме всичко за ЦСКА! Аз не съм му съдник, няма да бъда и на никой друг. 

 

Отваряме нова страница в историята на фенклуба на ЦСКА. Най-важното е да няма дрязги и разединение, а едно-единствено нещо - обединение! 

 

За "Титан"... Феновете искат промяна, искат адекватно управление и място, което ЦСКА заслужава! А това място е едно - първото! Нищо друго няма значение! Не искам да обещавам каквото и да било - хореографии, екскурзии и т.н. Всичко с времето си, стъпка по стъпка. 

 

Навремето Сектор "Г" беше една хомогенна смес от хора, обичащи ЦСКА! Всички идваха на стадиона с шаловете тип "зебра", нямаше мегафони, нямаше хореографии, но агитката беше единна, пееше заедно песните... ЦСКА мачкаше на терена, а ние на трибуните!

 

Не очаквайте от мен да флиртувам с медиите, да се изказвам високопарно, да нападам и да падам на нивото на някои наши противници. Това няма да го видите от мен! Просто искам ЦСКА да е велик отбор, какъвто и бил винаги в моето съзнание!"

Последна промяна на Четвъртък, 13 Септември 2012 01:30

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 Mayfield Investment 2018-07-08 01:32 #87
Здравейте,

Ние сме Mayfield Investment Trust Ltd, частна компания за отпускане на заеми, която дава възможност за изплащане на заеми на заинтригувани лица, които се нуждаят от финансова помощ за изплащане на дългове, да инвестират в бизнеса в размер на 3%.
Ние предоставяме надеждна и бенефициентска помощ и ще желаем да предложим заем на заинтересовани клиенти.
Свържете се с нас днес по имейл с информацията по-долу;
Имейл: (startuploanfir )
на Ваше разположение
Рекламен мениджър.
Джон Дийн
Майфийлд Инвестмънт Тръст ООД
Номер на компанията: 00338670
Цитат
0 Meryl Daniels 2018-07-07 08:06 #86
Търсите ли конкретна оферта за заем? Може би легитимен кредитор за големи заеми, или евтини и бързи заеми на 2% годишно да плати за спешни сметки и дългове? свържете се с нас сега, greatfuturefina ncialservices@g mail.com
Цитат
0 KUMAH JAMES 2018-07-02 00:14 #85
Получаването на легитимен заем винаги е било огромен проблем за толкова много клиенти, които имат финансови нужди. Въпросът за лошите кредити и обезпечения е нещо, за което клиентите винаги се притесняват, когато търсят заем от легитимен кредитор. Но MIDLAND CREDIT FIRM.has направи тази разлика в кредитната индустрия. MIDLAND CREDIT FIRM е акредитирана от Съвета по заеми, за да отпуска заеми на местни и международни клиенти с лихвен процент 3%. На нас ни е дадена привилегията да отговорим на вашите финансови нужди. Издаването на кредит не трябва да ви пречи да получите кредита, от който се нуждаете.

Услугите ни включват следното:
* Инвестиционни заеми
* Консолидация на дълга
* Втори ипотечен кредит
* Бизнес кредити
* Лични заеми
* Международни заеми

Няма социална осигуровка и кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите, е да ни уведомите точно какво искате и със сигурност ще направите вашата мечта реалност. MIDLAND CREDIT FIRM казва, че ДА, когато банките ви казват НЕ. И накрая, финансираме малък кредитен посредник, посредници, малки финансови институции, защото имаме неограничен капитал. За повече подробности, за да вземете заем от нас: Моля, отговорете незабавно на този имейл:

Име на фирмата: MIDLAND CREDIT HOME
Имейл на компанията
Фирма NMLS ID: 315276.
Фирмен уебсайт: midlandcrediton line.com


Мото: Инвестиране за поколения.
Цитат
0 Г-жа Patricia 2018-07-01 20:34 #84
Здравейте всички

Аз съм Elizaveta Sofija Darja и аз съм от София България. Търсих заем онлайн и бях много уплашен, че никога не съм кандидатствал за заем преди и аз търсих много добре и търся истинска компания там намерих компания, наречена Патриша Кингсман аз гледам и видях какво казаха хората за тази компания беше вярно реших да кандидатствам за заем от фирмата и имах нужда от заем от 150,000.00 евро за започване на бизнес, когато кандидатствах тя ми каза всичко, което трябваше да направя го направих и тя ме увери, че в 8 часа време отивам да бъда с моя заем казах добре и аз чаках в точно 8 часа време получавам заема от тази компания, както аз пиша това сега аз никога не са били scammed преди и тази компания е страхотно съм чувал хората говорят за измами, но аз никога не са били измамени и аз благодаря на Бога за това. Така че всеки, ако имате нужда от истински заем, това е правилната компания, която ще кандидатства, тъй като те ще ви помогнат и времето, когато те ви кажат, че ще получите своя заем точно в момента, в който ще получите кредита си. Просто трябва да напиша това съобщение на всички, така че няма да кандидатствате за заем от грешна компания, ако имате нужда от истински заем, свържете се с тази компания и ще бъдете щастливи. Техният пощенски адрес е patriciakingsma .
Цитат
0 Г-жа Patricia Kingsm 2018-07-01 16:32 #83
внимание

Ние сме финансов консултант, който се занимава с международни финанси за всякакъв вид банкови инструменти. Имаме достъп / контакти за повишаване от 10 хиляди до 500 милиона евро, с нашата компания (кредитна компания Патриша Кингсман) и други банки "ТОП ПРАЙМ АА" като Банка ДСК, Първа инвестиционна банка (FiBank), Пощенска банка, Обединена българска банка, Банки за заеми по SBA и др.

Чувствайте се свободни да ангажирате нашите наети обекти в търговски програми, финансиране на проекти, подобрение на кредитни линии, корпоративни заеми (заеми за бизнес стартиране или бизнес разширяване) и много други.

Ние предоставихме над 1 милиард евро бизнес кредити на над 17 000 евро собствениците на фирми точно като вас. Използваме собствената си определена технология за управление на риска, за да ви предоставим подходящия бизнес заем, за да може да развиете бизнеса си. Нашите услуги са бързи и надеждни, кредитите са одобрени в рамките на 24 часа от успешното кандидатстване. Предлагаме заеми от минимум 10 000 евро до максимум 500 милиона евро.

Намирате ли се в малко неприятности с неплатени сметки и не знаете накъде да отидете или къде да се обърнете? Какво ще кажете за намирането на уважавана фирма за консолидиране на дълга, която може да ви помогне да намалите месечната вноска, така че да имате достъпни опции за погасяване, както и място за дишане, когато стане дума за края на месеца и сметките трябва да бъдат платени? Патриция Кингсман кредитна компания е отговорът. Намалете плащанията си, за да облекчите натоварването на месечните си разходи. свържете се с нас по имейл (patriciakingsm )

Посредниците / консултантите / брокерите са добре дошли да донесат своите клиенти и са 100% защитени. С пълна увереност ще работим заедно за ползите от всички заинтересовани страни. Не държите финансовите си проблеми на себе си, за да не сте дълга или финансов стрес, затова трябва бързо да се свържете с нас, за да разрешите финансовите си проблеми. Ще бъде голяма радост за нас, когато сте финансово стабилни.
Изпратете ни имейл чрез: patriciakingsma

за разбирането
Г-жа Patricia Kingsman
Имейл: patriciakingsma
Мото: Предлагаме най-бързи и надеждни финансови услуги
Цитат
0 Компания за заем Pat 2018-07-01 16:31 #82
Поздравления..
Моля, свържете се с нас за сигурен и необезпечен кредит с Лихвен процент от 2%
........................................

Дали трудността на икономиката ви засяга тази година ,? Ако отговорът ви е да, тогава имате нужда от заем. Аз съм г-жа Patricia Kingsman, собственик на кредитна компания. Предлагаме сигурни и сигурни заеми при лихвен процент от 2%.

* Финансово ли сте притиснати?
* Търсите ли средства за изплащане на кредити и дългове?
* Търсите ли финансиране за създаване на собствен бизнес?
* Имате ли нужда от частни или бизнес кредити за различни цели?
* Търсите ли кредити за извършване на големи проекти?

Ако имате някой от горните проблеми, можем да Ви помогнем, но искам да разберете, че даваме заеми при лихвен процент от 2%.

* Наемете нещо до 95 000 000 евро.
* Изберете между 1 и 20 години за погасяване.
* Изберете между Месечен и Годишен план за изплащане.
* Гъвкави условия за заем.
Моля, моля, свържете се с нас чрез този имейл адрес: patriciakingsma

Ние обещаваме 100% гаранция, че ще получите кредита си в края на тази сделка за заем. Няма проверка за сигурност, няма кредитна проверка

за разбирането
Patricia Kingsman
Компания за заем Patricia Kingsman
Цитат
0 г-жа Patricia 2018-07-01 16:25 #81
Моето име е г-жа Patricia Kingsman, ние сме нови легитимни заемодатели от 2018 г. и искаме да помогнем на всеки орган, който се нуждае от финансова помощ, която предлагаме от $ 500,000.00 и $ 5,000,000.00 и ние също даваме заеми в евро над това, така че ако имате нужда от помощ любезно изпратете ни имейл на адрес: patriciakingsma , така че вашата сделка с кредит може да се осъществи сега ще бъде с вашия заем в следващите 8 часа е бърз трансфер и е безопасно без никакво закъснение. Така че имейл: patriciakingsma , ако се интересувате

Email: patriciakingsma
Цитат
0 mr donald lee 2018-06-28 06:45 #80
Добър ден
Имате ли нужда от заем, за да платите сметките си? Имате ли нужда от личен или бизнес заем? Имате ли нужда от заем за други цели или имате нужда от заем, за да инвестирате във фабрика Бизнес компания? Ако е така, свържете се с нас днес за заем в предоставената E_mail ... {donaldleeloani nvastmentcompan } Ние предлагаме най-големия заем от 100 милиона долара и ние предлагаме кредити в паунда, долари и в евро до 5,000,000.00. Предлагаме заем от 2% за период от 1 до 30 години. Ще ви дадем два месеца гратисен период преди да започне месечното плащане. .... моля, свържете се с нас чрез E_mail по-горе.
С Най-Добри Пожелания
Доналд Лий.
Цитат
0 OLIVER 2018-06-27 22:39 #79
Здравейте приятели!!! Казвам се OLIVER MASON Искам да свидетелствам за добрия Кредитен кредитор, който ми показа светлина, след като беше измамен от 3 различни международни кредитора, всички обещават да ми дадат заем, след като ме накараха да платя много такси, които не дават нищо и възлизат на няма положителен резултат. аз загубих трудните си печелене на пари и тя беше общо 4,560,000USD. Един ден, когато се блъснах в Интернет, изглеждах разочарована, когато се натъкнах на жена, която също беше измамена и в крайна сметка се свърза с компания за заемни заеми, наречена Alenxander Walker loan и електронна поща: alenxanderwalke rloanfirm@outlo ok.com, където тя най-накрая получи своя заем , затова реших да се свържа с една и съща компания за заем и след това им разказах историята си за това как бях измамен от трима различни кредитори, които не направиха нищо друго освен, разбира се, повече болка. Обяснявам на компанията по пощата и всичко, което ми казаха, е да не плача повече, защото ще си взема кредита в компанията си и също така съм направил правилния избор да се свържа с тях. аз попълних формуляра за кандидатстване за кредит и продължих с всичко, което ми беше поискано, а на моя шок получих заем от $ 60,000.00 долара от тази велика компания (Alenxander Walker Loan Plc), управлявана от г-н Аленксандър Уокър, бог страх от човека и тук днес съм щастлив, защото тази компания ми е дала заем, затова направих клетва за себе си, че ще продължавам да свидетелствам по интернет за това как получих заема си. вашият кредит по имейл: Alenxander Walker той е любезен.
аз оставам OLIVER MASON
Цитат
0 GREG OWEN 2018-06-26 10:17 #78
Получаването на легален заем винаги е било огромен проблем за клиентите, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение за това. Въпросът за кредита и обезпечението е нещо, за което винаги се притесняват клиентите, когато търсят заем от легитимен заемодател. Но ние направихме тази разлика в кредитната индустрия. Можем да осигурим заем от 5 000 евро. до 500 000 000 евро на 3% лихва Моля, отговорете незабавно на този имейл: GregowenloanfirУслугите ни включват следното:1) Консолидация на дълга

2) Втори ипотечен кредит

3) Бизнес кредити

4) Лични заеми

5) Международни заеми

6) Заем за всякакъв вид

7) Семеен заем E.T.CНяма социална осигуровка и кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите, е да ни уведомите точно какво искате и със сигурност ще направите вашата мечта реалност. GREG OWEN LOAN FIRM1 казва ДА, когато банките ви казват НЕ. И накрая, финансираме малък кредитен посредник, посредници, малки финансови институции, защото имаме неограничен капитал. За повече подробности, за да получите за заем, свържете се с нас, Моля, отговорете незабавно.Информация за връзка с фирмата

Имейл адрес: Gregowenloanfir
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото