Вторник, 28 Ноември 2017 12:10
Оценете статията
(2 гласа)

ВИДЕО: Животното: Защитихме играчите и честта си, плащат по 50 бона срещу нас

Росен Петров - Животното, един от лидерите на агитката на ЦСКА, беше гост в студиото на Livesport.bg. В предаването "На ринга" той разкри истината за боя в Пловдив.

 

Петров разкри, че феновете на ЦСКА са били провокирани и попита как може неофициални лица, в случай и руски граждани, да се разхождат необезпокоявани по пистата и да правят каквото си искат. Максим Тук - един от големите и известни привърженици на Спартак Москва, е едно от лицата, които бяха замесени, а в последствие и осъден от българското правосъдие.

 

Руснаците са били в България, за да заснемат филм за футболното хулиганство. 

 

"Подценихме някои факти и информация преди двубоя. Всичко, което стана в следствие, обяснява случилото се, че е режисирано и някои са се възползвали от това", каза Росен Петров.

 

Животното допълни, че след такива случаи нормално е да има отлив от публика по стадионите. 

 

"В последните години доста невръстни деца идват на нашите стадиони и са долу на пистата, радват се на червената идея, на ЦСКА, на футболистите. Така се възпитава и те получават радост - това налагаме в последните сезони, ние сме едно семейство и те го знаят", каза лидерът на Северната трибуна. - "Но всичко може да се срине за секунди след такива изцепки, каквито бяха в Пловдив".

 

"Николай Газдов, който уж няма нищо общо с майка си, беше на стадион "Лаута" и постоянно имаха контакт и връзка с охранителната фирма, наета за опазването на реда на стадиона", допълни като информация Животното.

 

Той хвърли и акцент върху съдийството в първенството.

 

"Знаем кой е кукловодът, кой нарежда на БФС. Всички виждат, че битката отдавна се води извън терена и с подмолни номера, и срещу ЦСКА. За съжаление на един и два са мачовете, в които ние страдаме от съдийството - отменени голове, несъществуващи дузпи срещу нас, червени картони, като този на Фернандо Каранга в Разград и т.н. Отборите, които скачат срещу нас, без да са се продали, но са стимулирани от едни 50-100 000, откъде ги получават? Къде са данъците, къде е документацията за тези пари, които са дадени от едно място", попита Петров.

 

"Момчета от Пирин ни се обадиха и ни казаха, че в съблекалнята на "Армията" преди мача с тях (0:0), там е имало сак с пари. Те не пожелаха да го снимат, но ни споделиха, че тези 50 000 евро, които са били в сака, са дадени за загуба на точки на ЦСКА", разкри Росен Петров.

 

Той отбеляза, че много хора ще изгорят, ако прокуратурата се заеме с тези неща.

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото