Вторник, 30 Май 2017 16:12
Оценете статията
(0 гласа)

ВИДЕО: Милко Георгиев: Войната с Домусчиев не е свършила

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев отправи яростна атака към боса на Лудогорец Кирил Домусчиев,  ЦСКА 1948 и Българския футболен съюз. Георгиев в прав текст заяви, че както футболната централа, така и участниците в търга за емблемата на фалиралото ПФК ЦСКА АД се дирижират от Домусчиев.


Шефът на „червените” се разгневи от думите на представителя на аматьорския ЦСКА 1948 Никола Газдов, че клубът няма да плати 8-те милиона лева, с които спечели наддаването.


„Никола Газдов на база на какво намекна за тези съмнения, че няма да доплатим? Веднага казвам – от днешния ден нататък стана ясно едно – феновете на ЦСКА дойдоха и защитиха това, което обичат, за което им благодаря. Хора, които си зарязаха децата и работата, реват като малки деца. По отношение на търга, не знам дали г-н Газдов изцяло запознат.”„Идват тези палячовци от Лудогорец 1948… (журналистите опитват да го поправят – б.р) Не, точно от Лудогорец 1948… и участват с фирмите им с оферти през стъпки от 200 хиляди лева. Това са стъпки класически.


„Ако нямаме тези пари, защо да участваме? Само да кажа, че войната не е приключила. Само ще кажа, че очакваме нещо друго да излезе срещу нас. Те да обжалват? Всичко очаквам от тях, абсолютно. И днес е станала една простотия, която да не коментирам… Тези хора няма да ни оставят на мира. Ако може, догодина ще направят така, че да не играем футбол, само те да си играят.”


„По-миналото лято, когато на Домусчиев му се предложиха тези акции, защо не ги взе и да оздрави ЦСКА? Сега праща неговите адвокати и фирми. Айде моля ви се!”


„Постараха се тази година да изхарчим повече от 10 милиона, за да се примирим, че няма да участваме в Европа. С това ръководство на БФС и тези манипулации, които се извършват в Изпълкома от определен човек, няма как да участваме в Европа. Кой е този човек? На майката на синчето собственика (визира Кирил Домусчиев – б.р.).”


„Получихме документите от БФС, но на база това, което четем, е сигурно, че имало телефонни разговори. На базата на тези разговори продължа електронната кореспонденция. Ще видим дали ще обжалваме пред КАС (Спортният арбитражен съд в Лозана - б.р.). Футболният съюз не е молил УЕФА за компромис. Той задава въпросът по начин, който автоматично прави отговора един-единствен. Въпросът беше формулиран достатъчно категорично така, че да не участваме в евротурнирите. Попитайте ги тях. Те пак се скриха. Това нещо се дирижира от Разград – решенията в БФС, всичко останало, формата в първенството, подизпълнителите. Това беше само за да се замажат очите на хората. Не го намеквам, в прав текст го казвам.”


„Онези няма да продължат да пречат. И днес мислех, че ще има провокации”, заяви още Георгиев.

Последна промяна на Сряда, 31 Май 2017 08:25

Подобни статии (по етикети)

Свързано видеоНапишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото