Сряда, 09 Октомври 2019 14:42
Оценете статията
(1 vote)

Бодуров, и ти си същата п***а, като наемниците!

Ей, писна ми с тоя Бордюров! Ако не е той, ще е СС, ако не е СС, ще е СМ, ако не е СМ, ще е Любo Пенев... Не знам що е дал тоя ил капитано на ЦСКА - шампион ли стана, купа ли вдигна, златна топка ли взе, голмайстор ли стана? 

 

Пиша го директно, щото преди време ме питаше като Десподов дали имам него предвид.

 

Да, теб имам господин Шампионе, тея горе, където ги цитирам, са шампиони с ЦСКА. Брой си лайковете във ФБ и инстаграма - за това ставаш. 

 

Същата пут*а си като Недялков, Манолев и други наемници. Единственият читав БЪЛГАРСКИ  футболист дето имахме, е Киро. Да, шегувах се с него, но що да правя като нЕма чувство за хумор... Успех му пожелавам.

 

68 дни се занимаваме що е казал СС, що номер 5, що ония... А господин президента? Вас ме интересува  какво мислите и как ще я караме. Тая не може така!!! Изпокараха се армейци, защо? 

 

Смешни оправдания. Умрел некой и не искал да, го каже на президентО, па реши да се изцепи във ФБ... МЕГА ТЪПО ПАРЧЕ.

 

Кой ти плаща заплатата, бре? Кажи колко взимаш? А знаеш ли колко отделят някои фенове, за да дойдат и гледат ЦСКА?! ЕПМ. 

 

Яд ме е, че конфликта е "македонски".

 

А толкова много ги уважавам ВСИЧКИТЕ. Не го пиша в минало, щото все пак си мисля, че е останала малко чест някъде.

 

Господин Ганчев, не се "крийте", а се вземете у ръце. Това е ЦСКА. Вие сте на ход. Аз моята съм я свършил като фен-абонаментна карта, артикули, билети всеки сезон. Ама искам и резултати, като потребител на тази услуга.

 

Не искам да се успокоявам с детските спомени за великия ЦСКА, искам го СЕГА, отново!

 

П.П.: Свалете розовите цайси.

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото