Сряда, 10 Юли 2019 09:38
Оценете статията
(0 гласа)

Нека не се превъзнасяме

Така е! Но не виждам голяма разлика с миналия сезон за да постигнем нещо по различно като успехи. Вратарят е на обичайно ниво, като винаги успява да напомни за себе си в двата полюса в рамките на 50 мин. От Стойчо, Жефер, Томаш и Гълъбов, не се очакват чудеса, Чорбаджийски и Бодура са национално "богатство".

 

Занев не може да се прецени дали ще си остане резерва, а с Турицов трябва търпение. В средата португалците Пинто и Тиаго, и Кефала, не надскачат себе си, но им стига да пропаднат пак емоционално и сме чао.Евандро и Али са по-слаби и не допринасят за играта повече от сенките си. Кери загатва желание, а единственият, който прави разликата е италианчето.

 

Ноооо! Той е като онези дупета в неделния мач в училищния двор, който някога е бил съотборник с еба си националите в някое тимче от софийските школи на Уески, ЦСКА или Славия, но виждаш ли се е контузил или влязъл в техникума и кариерата му е стигнала до квартален Николери/Джизъс. Той винаги идва последен, избръснат, напарфюмиран и с вестник "Меридиан мач" под миншницата, докато другите ближат рани с бира след съботното разковаване... и всички очакват чудеса от него. Италианчето носи движение в атака, но не го разбират много лентяите, освен Кери.

 

Резервите ни са мистерия дори и за прозренията на Люпко, след като тресне едно десертно полу-сухо вино на 35°. Може би Давидов е свеж полъх, но не го виждам да "яде" на една маса с лидерите, което на представянето го постави в неловка ситуация с нервна размяна на забележки с Уот и Фабрини... а другото, е по старому с изключение на влудяващия диктор и озвучаването с рап ала Кюстендил, далечен дори за естетиката на все по-малко взискателната ни публика.

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото