Сряда, 10 Юли 2019 09:22
Оценете статията
(1 vote)

Такъв резултат, гарниран с отлична игра - значи имаш голям потенциал

Сколасах и аз да се прибера. Мокър, прогизнал... но пък напоен с много увереност и оптимизъм.

 

Дано ни е по вода този проливен дъжд. Както каза един приятел...ако е по вода, най-малко на полуфинал в ЛЕ ще сме. 

 

И сега малко по-сериозно. 

 

Началото е повече от обнадеждаващо и съм сигурен, че е принудило някои от най-тежките Хараламбита, да си легнат още при третия гол. Няма фронт за работа за Хари. Новите бяха "свободни агенти", а сега вече си имат имена. Започваме с убедителна и разгромна победа в Европа, който факт изобщо не е е за пренебрегване при създалите се ситуация и цялостна картинка на Стария континент и в държавицата ни.

 

Естествено - най-върлите Харлита ще кажат, че Титоград не са покрили очакванията за сериозен опонент и ще опитат да умаловажат успеха, но победите с такъв резултат вече са рядкост. А какво остава за постигнати в Европа , в международни турнири т.н. 

 

За да постигнеш такъв резултат, гарниран с една отлична игра през цялото време - значи имаш голям потенциал. 

 

Големият въпрос е... докъде  може да се простре потенциалът на този отбор?! Докъде може да стигне в развитието си той?! Аз лично не знам, а и да ви кажа...

 

Дреме ми докъде ще стигне. Докъдето и да стигне този отбор вече ме спечели. Перспективата е огромна. Бъдещето е пред нас. Винаги е пред нас. 

 

Няма да крия, че силните моменти, като откриването и започването на новия сезон ми действат превъзбуждащо. В началото на всеки нов сезон, виждам най-много себеподобни.

 

С течението на сезона обаче ентусиазмът стихва. Мнозинството започва да се задоволява със стоене вкъщи. Безпаричие, лошо време, далеч е...всеки започва да търси оправдание за собствените си грешки и да търси оправдавние за собствените си постъпки. И аз съм го правил. 

 

А пък пряк път към това е  да нападнеш собствения си клуб и да оправдаеш неприсъствието си(давам елементарен пример) с думите "слаби сме"! 

 

Така ли? 

 

Докато сме силни, докато сме ентусиазирани, докато побеждаваме и докато летим в облаците ще сме там. Първият появил се черен облак веднага ни праща обратно на брега. При останалите. При същите тъпаци, заради които не можем да изплуваме. Заебете ги. Не ги гледайте! Те да си стоят и да гледат. Да се учат. Ние сме ЦСКА и ще си плуваме сами.

 

Та... да! Много емоционални моменти са това. Аз за тях живея. И всяка година се прераждам! В още по-жаден и по-жаден за успех!

 

Крачка обаче назад не давам.

Последна промяна на Четвъртък, 11 Юли 2019 06:34

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото