Понеделник, 21 Януари 2019 14:32
Оценете статията
(1 vote)

Трябва да си дадем ясна представа кои сме и къде сме

Добре е, че изискваме все повече и повече от футболистите ни, от треньори и ръководство, и от отбора ни като цяло, но ще е хубаво и да гледаме РЕАЛНО и ОБЕКТИВНО. Да преценим къде сме, кои сме и на кой етап от развитието и подготовката си сме! Да си дадем ясна представа откъде идваме и накъде отиваме и какви са приоритетите и възможностите ни! Да стъпим здраво на земята вече.

 

Да не форсираме излишно и да се настройваме мисловно за ПОСТИЖИМИ ЦЕЛИ!

 

Още по-добре ще е преди да изискваме от другите, първо да се обърнем към себе си! Да видим нашия принос какъв е и какво ние сме направили, правим и ще правим! Да си припомним какво искахме и какво обещавахме само и само да ни има!

 

Какви управници-мошенници имахме и колко нерви и време изхабихме, за да се справим и с тях! Как бленувахме за шеф, който обича ЦСКА и с който ЗАЕДНО да градим!

 

Мечтаехме за времена, в които да си говорим отново за футбол, а не за врътки, дела, лицензи и източвания, времена, в които да се гордеем с действията си, а не да се срамуваме!

 

В началото сме на 2019 година, а ЦСКА е вече чист клуб, в който се работи професионално и възходящо (въпреки ситуацията, враждебната среда, управа и т.н.) завърнал се и се представил достойно в евротурнирите!

 

В борбата сме за всички възможни трофеи, а футболистите ни отново биват оценявани високо, отново са гръбнака и в националния ни отбор, оглавиха всички класации и будят интереса на отбори от водещи първенства (което е в голямо противоречие с непрестанните ви обиди и нападки към същите).

 

Мога още плюсове да изреждам, но ще стане вече много дълго, а и ги знаете и вие, пък и мисля, че  разбрахте мисълта ми.

 

А поредното ми словоизлияние е провокирано от вече преминаващите границата, изтрещели и безмислени нападки от наши към любимия ни отбор, към футболистите ни, към треньора, ръководство и всичко червено дет` мърда след първата ни контрола срещу Бохум1 завършила 1:1 -"тия па не могат да бият с 5:0 немците. Тоя не става за нищо, оня да го купи лефски, третият да се маха... Ел Маестро да се прекръсти, Ганчев няма ли да им купи рейс"...

 

К`во ви става` бре хора? Ние вече не воюваме с ръководството, едно сме!

 

Доверихме се на Ганчев, та дайте да го оставим той да уволнява и назначава! Все пак и оправдава доверието ни, а и мисля, че надали  някой ще се справи по-добре и ще е по-подходящ. Поне към днешна дата!

 

Към отбора важи почти същото - това е нашият отбор. Такъв го е избрал човекът, който вади парите.

 

Та, след всичко, през което минахме, което изстрадахме, след битките (които и продължават на моменти и заради, които трябва да сме на щрек), които водихме за да оцелеем.

 

Просто е време да почнем да се наслаждаваме на това, което имаме. Да си обичаме и подкрепяме любимия отбор, да го следваме и да предаваме любовта и магията и на следващите, да изживяваме пълноценно всеки миг, в който сме заедно и да го правим празник!

 

В това сме силни ние (а не като ОНЕЗИ, които съсипват всичко, до което се докоснат). Нека си припомним кое е основното, в кое е удоволствието, кое трябва да е водещо и кой какво му е призвание да върши за да е добре смазана и работеща червената машина!

 

Въпросът е наистина да си припомним, че щастието се крие в пътя до целта, а не самата цел, защото във възможните варианти го има и това - да не вземем нито един от двата трофея, да продадем Десподов, Джеси, Тиаго и Чорбаджийски и да се наложи да градим отново отбор, който пак да атакува върха.

 

ПРОСТО ТАКАВА Е ИГРАТА, А В ТЕЗИ ТРУДНИТЕ ВРЕМЕНА СЕ ВИЖДА КОЙ-КОЙ Е. И В НАЧИНА, ПО-КОЙТО СЕ ИЗПРАВЯШ, СЕ ВИЖДА СИЛАТА И ЧЕСТТА, ХАРАКТЕРЪТ НА ЧОВЕК, ФРАКЦИЯ, СЕКТОР, СЕМЕЙСТВО!

 

ЦСКА е нещо велико - социален феномен, не е просто клуб. Любов е, непреклонност, будна съвест, радост и болка, пътешествия, приятелства, начин на живот, животът ни!

 


Днес и сега отборът пише историята на клуба ни, а Ние, феновете на ЦСКА, Ние, Армейците, показваме лицето, създаваме облика и градим МАНТАЛИТЕТА, та дайте да не се излагаме, А С ГРЪМ И ТРЯСЪК ДА ПОДКРЕПЯМЕ, ОБИЧАМЕ И ГРАДИМ!
Само ЦСКА...сега и завинаги!

 

п.п.: Ако имахме неограничени финансови възможности, всички неща, за които пиша, може би нямаше да имат такова значение. В родната действителност обаче, когато се бориш и срещу мафията и системата в ненормална среда, всеки детайл е важен и тук още повече важи, ако не помагаш, поне не пречи!

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото