Четвъртък, 10 Януари 2019 19:04
Оценете статията
(1 vote)

Новото историческото пресаташе на ЦСКА - умна и красива

В моменти голяма част от привържениците на ЦСКА най-вероятно се питат кое е новото пресаташе на "армейците" - Ина Кръстовчева. БЛИЦ Спорт ще се опита да ви представи 25-годишната красавица. 

 

Ина е родом от Дупница и е родена на 28 февруари 1993 година. В родния си град тя завършва гимназия "Христо Ботев" през 2012 година. Веднага след това  Ина записва "Медии и журналистика" в УНСС, където 4 години по-късно се дипломира, а след това става и магистър "Връзки с обществеността" .

 

През кариерата си Кръстовчева минава последователно като репортер през Нова ТВ, телевизията майка БНТ, както и Канал 3. От близо 3 години дупничанката е част от редакционния екип на ЦСКА, а днес тя стана и първата жена, заела подобен пост в Борисовата градина.

 

От близки до Ина хора БЛИЦ Спорт научи, че тя е много запалена футболна фенка, а любимите й тимове са ЦСКА, както и английският гранд Ливърпул.

 

За нея казват, че ляга и става с червената идея. Прекарва доста време на "Армията" - та даже и извън работно време.

 

"Голяма работохоличка е. Освен това е хубаво момиче, умно, с огромно армейско сърце. С две думи - Ина е истинска цесекарка", коментират в Борисовата градина за нея.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото