Вторник, 30 Октомври 2018 15:17
Оценете статията
(2 гласа)

Няма да оставим ЦСКА да води битките сам!

За съжаление много сред нашите редици продължават да си мислят, че докато коментират във Фейсбук, някой ще ги брои за фактор.

 

След закупуването на емблемата, гледахме как всички в еуфорията обещаваха, се кълняха, че ще са винаги до отбора, че ще идват на мачове. Един мъдрец е казал, че когато човек е щастлив е по-добре да не дава обещания, защото после когато се върне в реалността, не се знае дали ще бъдат изпълнени.

 

И ето това се отнася за нас. Щом срещу Етър само напълнихме сектор Г, а останалите сектори бяха меко казано рехави, за какво говорим?

 

Нали щяхте да идвате да посрещате емблемата, да пеете за ЦСКА, къде бяхте? 

 

Пак ли анализирахте как е ритнал топката Десподов? Къде бяха милионите червени сърца? Дано скоро пак не сме си обичайната бройка на Армията, а емблемата наистина окаже някакъв ефект, иначе парите ще са хвърлени на вятъра. Наистина ще потвърдите тезата на говедата, че сме само фенове на титли. Но има една част от нас, която не може и не бива да слагаме до вас.

 

Има една част, която се бори, която е на стадиона каквото и да става, която се опитва да помага на нашия славен клуб да се изправи на крака, има хора от чужбина които правят всичко възможно да са на някои мачове и ако не могат да дойдат, поне питат, интересуват се. Такива хора ни трябват.

 

Вие не трябвате на никой, защото на стадиона така или иначе ви няма, поне спрете да тровите атмосферата на нормалните фенове, защото после ни слагат под общ знаменател и пак казваме, че не може и не бива.

 

Вие сте същите които изгониха Стамен Белчев, а сега пишете, че при него сме си били най-добре. Ще сте същите които ще изгонят и Нестор, после ще дойде Стойчо и него ще изгоните, ще дойде Любо и към него няма да проявите търпение, който и да дойде просто ще го изгоните, защото само за това ставате. Далеч сме от това да защитаваме играчите и треньорите, защото е очевадно, че проблеми има и играта не е това което ни се иска, затова дано се стегнат бързо, докато още имаме шанс за всичко, но не смятаме да оставяме ЦСКА да води тези битки сам, ще сме там в добро и лошо и няма да се предадем, защото това не е нашето ДНК.

Подобни статии (по етикети)

коментари

+1 Към авторчето 2018-11-01 20:25 #2
Ще бъде така, докато вярвате на подлогите на джуджето хаяско ит село микре. Не ние преебахме нещата, а тези същите “ братя”, които ламтяха за А група, титли и какво ли още не. Просто можеше да се извърви тежкия път към върха като много други световни грандове. Тогава всички щяхме да ги вкараме в малкия си джоб. Лайна на джуджето инеговите подлоги
Цитат
0 МЕЦАНКО 2018-10-31 10:22 #1
АВТОРЧЕ ЗНАЙ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ОБИЧАТ И ТЕ ЦСКА И МРАЗЯТ ГОВЕДА И ГЕЛОСАНИ. НИМА ФЕНОВЕ ОТ СИЛИСТРА МАЛКО ТЪРНОВО И ДОСПАТ СА ПО НИСКО КАЧЕСТВО ХОРА ОТ ВАС.ТО ТОВА ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ДОЙДАТ НА МАЧ НЕ СА ВТОРО КАЧЕСТВО. С НЕПРЕКЪСНАТИТЕ ОБИДИ КЪМ ТЯХ И НАРИЧАЙКИ ГИ С УРОДЛИВИ ИМЕНА ВИЕ ИЗПЪЛНИХТЕ ЗАДАЧИТЕ НА ГОВЕЖДАТА ИЗМЕТ. ПУБЛИКАТА Е РАЗЕДИНЕНА.КЪДЕ Е ОФАНЗИВА.А МНОГО ЯСНО ЧЕ ИСКАТ ШАМПИОНСКА ТИТЛА. 11 УЖАСНИ ГОДИНИ СА ТОВА.
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото