Понеделник, 03 Септември 2018 07:05
Оценете статията
(1 vote)

ЦСКА е вълненине и не трябва да отписваме рано сезона

Здравейте, Армейци! За мача няма да коментирам нищо, причината е проста – тук сме над 37 000 души и по мои груби сметки, има навалица от футболни специалисти и тактици, които дори и да не са играли никога футбол, или пък са ритали само на боц, познават футболната игра в детайли, и дори и при сбъркан тъч от отбора на ЦСКА ми пада батерията на телефона от известия от техните призиви за края на света.

 

Не съм чел в детайли групи на други отбори от Европа, на които симпатизирам, но мисля, че те страдат от липса на кадри и трябва да им прелеем свежа кръв със светила на футболната тактика, мениджърство, трансфери и поглед върху играта.

 

И за да не ми е съвсем безмислен поста, да попитам админите – дали има някаква настройка или филтър тук, когато имаме лош резултат в даден мач, всички които си нахлузват въжето и за тях сезонът е приключил, да бъдат отделени някак си в отделна секция, която да не се вижда за хората, които не зачеркват и отбор и треньор след кратко време на сглобяване?

 

Примерно – “Аз знам, че няма да станем шампиони”, “Тука има нещо – схеми, някой нещо прави?!”, “Дал съм 12 лева за билет, вместо да си купя 4 пищова водка Аляска и да се претърколя в подлеза”, “Докато не стигнем полуфинал в Европа, няма да се радвам на нищо” и т.н.

 

Благодаря предварително. А другото е ясно – УЛТРАС ЦСКА!

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото