Четвъртък, 09 Август 2018 13:36
Оценете статията
(1 vote)

Еманация на журналистическата импотентност

Еманация на постедствеността и журналистическата импотентност... Така само може да се определи  елементарният опит за евтина провокация от страна на NOVA телевизия, чието съществуване от години се осмисля и асоциира единствено и само с 6-часовото предаване на гала и гостуващите й стринки,  които обясняват, с к`во си мажат петичките, как да си перем дрехите според маркировката на етикета и колко време да се вари бамята, че да си запази ползите.

 

Лицата зад глас и кадър, чието низко деяние е въпросният репортаж, по всяка вероятност към настоящия момент се давят в ла**ата на собствения си страх и невъзможност да предвидят последиците от простотията си.

 

Смисълът на това да провокираш и да иронизираш дадена ситуация, почива на  правилото да разполагаш и с необходимото количество емоционална интелигентност, за да обясниш деянието си и да понесеш ответен удар... не да изтриеш, изчезнеш или да се скриеш!

 

Защото иронията по дефиниция, е стилистична фигура, с която се описват ситуации, в които едно уверено очакване не се оправдава. Тя има своите разнообразни нюанси, вариращи измежду остроумие, подигравка и издевателство, в зависимост от вложения в нея смисъл.

 

Иронията е троп, вие, господа, сте ТРАП!

 

Бездна на тъпотията и отсъствието на журналистическа етика!Лицето, турено за водещ на емисията, сигурен аутсайдер в часовете по физическо, пък най-точно обрисува и спортната ви грамотност.

 

Поради невъзможност, причина и обект, които да обичате... вие мразите! Но дори и това правите посредствено.

 

В отговор се ползвате с презрението на цялата армейска общност!

 

Да ви е честито!

 

Сега спокойно може да “разпънете” гала от 6 на 12 часа с още толкова повторения на селекция на най-доброто от предни предавания!

 

Айде...

 

Само ЦСКА!

 

P.S.: Обичам те

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото