Сряда, 11 Юли 2018 18:03
Оценете статията
(0 гласа)

Нека бъдем отново щит на отбора и да разбием вражеските муцуни!

Хора, армейци, приятели, имам една молба към всички! Сред вас имам приятели и познати, и хора, с които контактувам само в интернет. Някои ме познават, други не, а в крайна сметка не е и нужно да се познаваме. Важното е, че всички сме обединени от една кауза - ЦСКА!

 

Разбира се, не е и нужно да се вслушвате в молбата ми. Всеки си има глава на раменете и всеки сам може да направи изводите за себе си. Нека се огледаме и съвсем трезво да преценим какво зависи от нас, за да можем заедно в края на сезона да празнуваме с така желаната титла!

 

Нека се обединим и всички заедно да окажем най-мощната подкрепа, която можем да дадем. Тази година да бъдем пример за истински ЩИТ пред нашия отбор!

 

Това са играчите, това е щабът, това е ръководството, това са екипите, това е стадионът, това е моментното ни състояние!

 

Най-силното оръжие, с което разполага ЦСКА, е феновете си! Всички заедно. Като юмрук, който е готов да разцепи всяка нечистоплътна вражеска муцуна! Нека ги смажем веднъж завинаги, нека покажем, че сме НОМЕР 1 във всичко.

 

Нека тази година се раздадем с цялото си сърце и с цялата възможна енергия, която можем да предадем на игрището, където нашите гладиатори ще водят своите битки.

 

Да пълним стадионите не както досега, а повече. Дори с цената на много лишения, всеки от всяко кътче на страната... да даде своя принос за все пак собствените си големи желания! Да бъдем градивен коректив, когато се налага и да не униваме след първия неуспех.

 

Ама, абсолютно всички... заедно, спокойно, с хладък ум и много увереност да влезем в новия сезон като една отлично смазана машина, която ще разкъса всеки дръзнал да посегне на институцията ЦСКА!

 

За целта ще е нужно и да стискаме зъби понякога. Ама, здраво да ги стискаме. До кръв. Докато не ни останат сили за нищо повече!

 

Нека опитаме, а? Какво ще кажете? Нека тази година опитаме така и ще видите, че ще се получи!

 

В крайна сметка целта на всички е една и не е хубаво, когато разпиляваме енергията си.

 

Аз твърдо вярвам, че можем да го направим!

 

От нас зависи, Армейци!

 

НАПРЕД!!!

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото