Неделя, 08 Юли 2018 10:44
Оценете статията
(0 гласа)

Никой не може да заличи ЦСКА и великата му история

Вече 10 години месеците юни и юли преминават под изключително напрежение за ЦСКА и всички червени привърженици. Като започнем от 2008 година и отнетия лиценз за Европа, минем през изключването на отбора във „В” група, смяната на търговското дружество, проблемите с евроучастието от миналата година.

 

Цял куп сътресения - дългове, неплатени заплати, емблема, търг. Цялата тази неразбория през годините доведе и до там, че малка група фенове, щедро спонсорирани и безрезервно подкрепяни от враговете на ЦСКА си направиха чисто нов клуб - антипод на отбора от „Борисовата градина”, кръстиха го „Футболен Клуб Централен Спортен Клуб на Армията 1948” и започнаха да играят по селските групи, че даже и си вярват, че са ЦСКА. Вдигат шум до небесата, а удобните медии, търсещи сензация, ги отразяват сякаш са някакъв фактор.Поредният блъф от тяхна страна беше съвсем скоро.

 

Платили на някакъв българин, работещ в сайта на УЕФА, да влезе в профила на ЦСКА и да му добави историята на Литекс. Разбира се този проблем беше своевременно решен и след бързата реакция на клуба, вече всичко с профила е наред, а „мнимият” редактор беше принуден да си изтрие профила във фейсбук, след вербалната атака, на която беше подложен от червена България. По-голямата част от феновете останаха здраво стъпили на земята и знаеха, че има нещо гнило в цялата работа. Някои по-плахи и неуверени се поддадоха и изпаднаха в лека паника, но в крайна сметка всичко си дойде по местата и единственото, което сега предстои за ЦСКА е да допише нови велики страници към славната си история.

 

История, която никой не може да пренаписва, подменя, заменя или изтрива. Вече и на малките деца е ясно, че „авиаторите” надуват балон, който рано или късно ще се спука, а шумът от спукването и мръсотията, която ще излезе отвътре, ще залее само и единствено самозабравилите се 50 еничари, които се опитват да се гаврят с най-великия отбор в България.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото