Вторник, 05 Юни 2018 09:08
Оценете статията
(1 vote)

Тази емблема сме ние и тя трябва да е на нашия стадион!

Да разясна за неразбралите!Знаете какво е това нали?Не, не е емблема. Не е картинка. Не е и пасиви и активи. Не е и история... или всъщност е.

 

НАШАТА ИСТОРИЯ. НАШИЯТ ПЪТ! ПЪТЯТ, КОЙТО ИЗМИНАХМЕ, ЗА ДА СПАСИМ ЛЮБИМИЯ СИ КЛУБ!

 

АРМЕЙЦИТЕ, КОИТО НЕ СЕ СПРЯХМЕ ПРЕД НИЩО, МИНАВАЙКИ КИЛОМЕТРИ ПРЕЗ ПЕК И СТУД. МИНАВАЙКИ ПРЕЗ БЛИЗКИТЕ И ПРЕЗ СЕБЕ СИ ДОРИ С ЕДНИЧКА ЦЕЛ - ДА СПАСИМ ЛЮБОВТА СИ.

 

С РИСК ЗА ЗДРАВЕТО СИ И ЗА СВОБОДАТА. УДРЯЙКИ НИ С ПАЛКИ И ЩИТОВЕ! А ТОВА Е СИМВОЛЪТ НА ЛЮБОВ, НЕПРИМИРИМОСТ НА ЧЕСТТА!

 

ТОВА СМЕ НИЕ! НИЕ, КОИТО НЕ СЕ ПРЕДАДОХМЕ И ПРОДЪЛЖИХМЕ! НА НАС, ТЕЗИ КОИТО СЕ ИЗПРАВИХМЕ СРЕЩУ МАФИЯ И ПРОКАЖНАТА СИСТЕМА. И ДОРИ НА ТЕЗИ, КОИТО В МОМЕНТА НЕ СА С НАС, спряли живота си в очакване на символа, който ще пречупи принципите им, за да се върнат сред Нас (не ги съдете)!

 

Та, братя и сестри, Армейци, които не сте могли да ни подкрепите в Кърджали, в София и в другите ключови за емблемата дни, можете да сте с нас сега. Да покажете уважението към всеотдайността и жертвоготовността на тези, които бяха и да спрете да прежалвате нашия символ. Да спрете да прежалпрежалвате ТАЗИ ЕМБЛЕМА - ТОВА СА ФЕНОВЕТЕ! ТЕЗИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО В НАЙ ТЕЖКИТЕ ГОДИНИ ОЦЕЛЯХМЕ! ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ БЪДЕМ ЗАПИСАНИ СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ В ИСТОРИЯТА!

 

 

ТАЗИ ЕМБЛЕМА ТОВА СМЕ НИЕ И ТРЯБВА И ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО НА НАШИЯ СТАДИОН!

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 Ц С К А 2018-06-05 23:32 #1
Гришата ако има излишни 8 млн. нека ги дава, но не и преди да ни е вкарал в ШЛ и построил нов стадион!
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото