Неделя, 03 Юни 2018 18:37
Оценете статията
(0 гласа)

Много злоба, много нещо след името на новия треньор

Излезе, че ЦСКА има нов треньор... И се започна едно...

 

Дебилите от радио Дондуков се оплетоха в лъжите си, следвани от корпулентни и про-олигархични медии.Но дори и тези откровено анти-медии не успяха да засенчат творчеството по хараламбене.

 

Не знам откъде да започна, може би от статуса на един верен фен, който не знаеше името на обявения за треньор, но вече беше против него.

 

Друг се изцепи, че без Стойчо сме за никъде, трети плюеше, как сме изпуснали Любо... Четвърти... пети... шести...

 

Едни докараха Желко Бувач, друг кълнеше цялото ръководство, защото това чакане го изкарвало от нерви.

 

Но никой, ама никой, не застана и не каза: "Аз поемам отговорността от ръководството или да каже, а и да го изпълни. Да плати поне един лев от масрафа на дружеството.

 

Някой си се изцепи какво прави Гришата на Армията, като стотинка не бил дал за стадиона, като че ли направените ремонти, местните данъци и такси и смяната на тревното покритие същият е заплатил от джоба си.

 

Не искам да повтарям пасквилите за автобуса, емблемата и на коя фирма екипите да се носят.

 

По-добре да не давам израз какво изпитвам след всички тези и подобни писания. Като че ли някой, някому е длъжен.

 

И че вместо да обичаме отбора, чиято ценностна система ни е привлякла под знамето ни искаме. Забравили станалото преди три години.

 

Не знам... Всичко написано, прочетено и подхвърлено, ме изпраща към професор Хаджийски...

 

"Какво да кажем най-сетне за прочутата масова болест у нас – завистта; за тази болест на посредствеността, на несполучилия дребен собственик на морални и материални блага, която е превърнала почти всяка уста в стискало, което дъвче злъчка и пръска злост".

Последна промяна на Понеделник, 04 Юни 2018 00:30

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 Ц С К А 2018-06-05 23:38 #1
На Гришата в един момент ще му се наложи да направи най скъпата селекция, защото ЦСКА е най големия клуб! Както и да имаме най хубавия стадион! И въобще всичко най най!!!
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото