Четвъртък, 17 Май 2018 09:14
Оценете статията
(1 vote)

По-добре патетично, отколкото шпалирно

Точно 40 дни продължи кравешката идилия. Като се започне от загубата ни в Рязанград на Великден, мине се през отстраняването ни за купата, обрата от 2:0 до 2:2, та се стигне до Жоро Вратарчето и победата във вторник в 90-та минута (въпреки безумния отбор, с който разполагаме в момента).

 

На Тия всичко им се върти около понятието погребение. Снощи им отляхме за 40. Нали са фенове на сандъците за трупове!?

 

Когато преди 65 млн. години динозаврите измират, бозайниците (предимно мишеподобни създания тогава) изпълзяват от дупките и сега са господстващ вид! Това обаче няма да се случи с аналогията у нас.

 

Мишките от Рязанград и техните леки момичета от Подхуене, няма да станат никакъв вид, защото динозавърът ЦСКА, никога няма да умре!

 

Ясно е, че за да станем шампиони, трябва да разполагаме с отбор, силен поне колкото Шахтьор Донецк, но това не пречи да комплексираме телешката измет година след година.

 

Имаме нужда и от по-сериозно отношение на феновете ни. Нека догодина покажем, че армейците не са фенове на победата, а такива на отбора, каквото и да става!

 

Аз съм атеист. Не вярвам в божества, не вярвам в прокоби (Томе, здрастииииий), не вярвам в магии, но вярвам във вас Армейски фенове! Вярвам в каузата ни! Да направим България една идея по-добро място за живеене. Да бъдем контрапункт на всичко Боковско и Пеевско...

 


Да гледаме утре децата си директно в очите, гордо, въпреки раните. Те да се гордеят с нас, че не го оставихме. Дори в най-гнусните чорни години. Бяхме там, на стадиона и спасихме ЦСКА.

 

Патетично, нали! Нищо, нека е така, а не шпалирно!

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото