Сряда, 16 Май 2018 09:36
Оценете статията
(3 гласа)

Ще ми е мъчно за Сектор "Б", защото вече го няма!

Часът е един фас след полунощ, но как се спи в такава нощ!Бяхме обидно малко на трибуните, вкарахме обидно малко голове, предвид положенията си. 

 

Ама победихме!

 

А победителите никой не ги съди! Простичко, но пък вярно!

 

За съревнованието между Г и б какво да кажа... ми ще ми е мъчно за него, щото, видя се, такова вече няма!

 

Чу се на два пъти някакво опяване от към говежди, но чини ми се, ги разпяваше ходжа, или оня, къде надува рога на Гондор!

 

Тия пък - престъпният контингент, сгушени като врабци под козирката в А, само пляскаха неадекватно срещу батерията за червена любов: сектор "Г".

 


Две песни и никъв синхрон. За 100 години толкова. А транспарантът им с гръмкото признание "няма титла, няма купа, само синьо... бла бла бла"... това е, все едно да се нас*реш насред площада и после да се фукаш с добър метаболизъм.Егати и простотията, честно!

 

Ние... ние, присъстващите, малко-много, по правило си оставихме сърцата и гласовете на трибуната!

 

И си мисля, че толкова не искам да благодаря на футболистите за положителното чувство, което ме е обзело сега, а на всички, които драха гърла в сектора. Щото всеки един  беше преборил тъгата си от последните седмици, беше приел в някаква степен възможността, отново да изпита разочарование, но и беше извикал всичко червено в себе си, за да подкрепи, докаже, изкрещи любовта си към любимия отбор!

 

Поклон и голямо БЛАГОДАРЯ на всички ВИНАГИ ВЕРНИ, огромни червени сърца!

 

Винаги ще бъдем тук, винаги един до друг!

 

Само ЦСКА!

Последна промяна на Сряда, 16 Май 2018 09:57

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото