Сряда, 09 Май 2018 09:16
Оценете статията
(0 гласа)

Сетила се Мара...

Валентин Михов от известно време плещи за някакво обединение. Този човек е тотално изостанал във времето и се е откъснал от действителността.Времето за тези призиви и разговори беше преди две години. Тогава Вальо никакъв го нямаше, а ние, армейците, ги водехме усилено, спорехме, привеждахме фактологически и логически  аргументи.

 

За чест на Червената общност, тя показа зрялост, здрав разум и мъдрост, и напук на зложелателите се обедини около най-доброто за ЦСКА законно и морално издържано решение. Не оставихме любимия си клуб да бъде унижаван и разтерзаван от завистливи и комплексирани душмани. Излезнахме от смъртното изпитание по-силни и обединени от всякога, с изключение на една каручка /по Димитър Пенев/ хора, които поставиха егото и интересите си над Клуба и волно или неволно се оказаха в услуга на враговете ни.Господин Михов, с тези хора ли да се обединяваме?

 

Та те за нас не съществуват, а и количествено и морално са толкова нищожни, че скоро и обществото няма да ги забелязва, колкото и платени псевдомедии да ги натрапват.

 

Мерцедес и каручка не могат да се обединят, господин Михов!

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото