Понеделник, 05 Февруари 2018 07:03
Оценете статията
(1 vote)

Мислехте, че ЦСКА ще спусне кепенците, но не сте познали!

Които и да сте. Каквито и да сте. Откъдето и да сте. Мислехте, че ЦСКА ще умре ли?! Мислехте, че ЦСКА ще отиде във „В“ група, а от там един ден ще спуснете кепенците?!

 

Мислехте, че идва краят. Не сте познали. Докато тази многохилядна армия е на стадиона, ЦСКА ще го има и ще живее. Мислехте си, че феновете ще намалеят, ще се стопят, както искате да стопите ЦСКА. Нищо подобно. Не сте познали. Ако в „А“ група в последните години армията бе с оредели редици, сега отново се пълни. И ще продължи да се пълни, защото любовта към любимия отбор не изчезва.

 

Не може да угасне и не може да бъде изгасена.Никой и нищо на света не може да накара тези хиляди фенове да спрат да обичат любимия си отбор. Много се опитват да ги разделят, пари и интереси завладяха отговорните фактори. Обедини ли се обаче, тази армия е доказала, че е непобедима. Тя може да вдигне агонизиращ от смъртен одър, може да трогне и най-студенокръвния. Поклон пред момчетата и МОМИЧЕТА от Сектор „Г“. 

 

Поклон пред истинските фенове, пред тези, които обичат ЦСКА не заради Иван, Петър и Георги. Не заради този, който им пъха пари в задния джоб или ги кара да мълчат. Сега е време разделно за ЦСКА. За пореден път. Нека тези, които се заиграват с ЦСКА, да знаят, че една грешна стъпка може да ги превърне в жертви. Армията от фенове е готова да смаже всеки, който продължи или има намерение да се гаври с любимия им отбор. Тази армия е непобедима. А някои си мислеха, че ЦСКА ще умре. Не сте познали...

 

P.S.: Силата е с нас, а страха с вас!!!

 

Петър Сакалиев, администратор на групата на ЦСКА във Фейсбук - Официална група на ЦСКА

Последна промяна на Понеделник, 05 Февруари 2018 07:59

Подобни статии (по етикети)

коментари

0 додо 2018-02-06 01:28 #2
Литекс!?
Цитат
0 Урко 2018-02-05 15:21 #1
Продавам Лада
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото