Неделя, 04 Февруари 2018 11:52
Оценете статията
(0 гласа)

На майтап: ЦСКА-тата се обединиха! Новият клуб се казва ЦСКА-194Осъм

БОРИСОВАТА ГРАДИНА, ОБЕЛЯ И ЛОВЕЧ - 3 месеца преди 70-годишния юбилей ЦСКА отново е един, след като фенове, бизнесмени и ветерани се обединиха!

 

Елитният ЦСКА, известен и като ЦСКА-София, ще влее в себе си третодивизионния ЦСКА, известен като ЦСКА 1948. Името на новото юридическо дружество ще бъде "ЦСКА - Хиляда Деветстотин Четиридесет и Осъм", като в названието ще има приемственост и за историята на клуба през последните драматични сезони.

 

Собствениците на двата тима - Гриша Ганчев и някой, който няма нищо общо с Кирил Домусчиев, си стинаха ръцете и прекратиха медийните престрелки, а ветераните бяха събрани на банкет.

 

Поддръжниците на двата тима се разблокираха взаимно от фейсбуците, изтриха си фалшивите профили, с които се следяха и се събраха на по бири, за да възстановят позагубеното през последните 2 години братство.

 

Феновете на вечния съперник, които организираха погребение на клуба, пък обещаха в предстоящите 5 мача между двата тима на пролет да организират погача, прощапулник, кръщене и бар мицва за възкръсналия ЦСКА.

 

Шеговитият материал е на nenovinite.com

Последна промяна на Неделя, 04 Февруари 2018 11:57

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото