Петък, 12 Януари 2018 08:01
Оценете статията
(1 vote)

"Проблемът" Фернандо Каранга

Не обичам истериите, но излежда не можем да живеем без тях, и мине, не мине, им се отдаваме с някаква мазохистична наслада. Сега наред е Каранга и неговото закъснение. Чуват се и лоши думи за Фернандо. Люшнахме се от едната крайност в другата.

 

Футболът отдавна е професия и затова вече има малко общо с романтиката. Не може да искаш от играч, дошъл от другия край на света, за да прави кариера и да спечели пари, да изпитва някаква неземна любов и привързаност.

 

Достатъчно е да си върши професионално работата. А Каранга свърши и се надявам да продължи да върши добра работа на ЦСКА. Всичко останало е въпрос на договори и, за съжаление, на /не/конкурентноспособност на българския футболен пазар. Да се надяваме, че имаме изпипан договор с него, с висока освобождаваща клауза. Истинската любов и привързаност към клуба остава за нас, привържениците. Но да не бързаме с изводите и обвиненията.

 

Нека изчакаме фактите. Ако можем да се отучим и от истериите, които разгаряме периодично, ще бъде чудесно.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото