Неделя, 03 Декември 2017 10:28
Оценете статията
(1 vote)

Води се хибридна война срещу ЦСКА. Ние ще я спечелим!

Пиша този статус тъй като има приятели, които ме питат защо мълча, че даже и интервю отказах, където да говорим и по темата за събията от последния мач на ЦСКА като гост. Исках да мине поне 72 часа от мача и да напиша нещо, да остане емоцията максимално назад. 

 

Признавам си, че първото ми впечатление след 42-та минута на мача в Лаута не се промени, а се засили още повече. И така... 
Армейци, след неделния мач, който не беше узнал по земното кълбо сред футболните общности, а и не само сред тях, че се води хибридна война срещу ЦСКА му стана ясно, както и, че посоката на намесата е една.Тази, която привържениците на ЦСКА в цял стих я възпява.

 

Провокация, която целеше да бъде ударен така отбора и неговите привърженици, че да не могат да се изправят. Да ни удрят по буквата на правилата, които за други не важат. Да се задейства машината на инквизицията. Щом в доклада го няма значи не се е случило, а че видеозаписите ясно показаха какво се случи и думите на шефа на пловдивската полиция нямат никакво значение е показателно.

 

Един доклад на един делегат е над всичко, което е меко казано нонсенс. Не може да отречем, че такава реклама сред футболните привърженици никой отдавна не беше правил на ЦСКА. Говориха за ЦСКА, колокото и да не им се иска на няколко олигарси и техните лакеи, барабар с цялото БФС. 

 

Медийните хибридчици, заедно с подлогите във футбола не разбараха, че с прийоми извън футболния терен и на самия него вместо да ни разделят, да ни уплашат те ни правят по-силни,  сплотени и единни. Убеден съм, че провокациите като тази ще продължат срещу нас, пак ще ни ощетяват на терена, а за другите ще има измислени дузпи и голове с дълги рамена, че и до пръстите стигаши, ако се налага. На цената на всичко са готови някои хора, ако щете и до употберата ни в създаването на обществено напрежение, политически проблеми и криза в името на егото си за да го няма отбора. Те не искат силен ЦСКА, а един послушен филиал или сателит за лични цели, като тези нямащи нищо с майките си, каквото и да значи това.

 

Сега ще видят как макар и наказани за два домакински мача на закрити врати социалните мрежи ще са пълни със снимки на армейци подкрепящи отбора било от домовете си, било с приятели в заведения. А току виж ДК на БФС роди поредното си безумие и накаже пак ЦСКА, че разбирате ли макар и наказани привържениците все едно са на стадиона в местността "Пустинята" в София.

 

Въпреки показаните сцени в неделя целящи да покажат, че ходят на мачовета само някаки побойници, то ние пак ще продължим с кампанията, която водим от години на мач да се ходи с деца, семейно, да върнем и дамите по стадионите. Футболът е повече от спорт и пари, той е магия и любов, на подкрепа на отбора при възход и в трудни моменти. За ръковдоството на БФС няма какво да се казва. Там е оценката е ясна, че то националният отбор няма участие на голям форум от 2004 г. насам.

 

Ако ще оставки да си подадт на минутата Попов, Кучев, Петров и Колев нищо няма да се промени, защото ще бъдат заменени с подобни на тях. Родният футбол се нуждае от пълна промяна на най-високо ръководно ниво, а не поредната премяна или подмяна. Както няма българско знаме попаднало в плене, така и ние ще спечелим хибридната война срещу нас, на който не му изнася е време да си го запише и да го проумее. Само ЦСКА!

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото