Сряда, 08 Ноември 2017 08:02
Оценете статията
(1 vote)

Г-н Петричев, не коментирайте теми, които не разбирате

Г-н Петричев, който е изпълнителен директор в "Лудогорец" направи любопитни изказване днес.

 

"Нека спрат коментарите за условията за гостуващите фенове. Секторът е такъв заради хората, които се държат по този начин. Ако те идваха, за да гледат мач и да подкрепят любимците си, нещата щяха да са други. Всички видяха какво се случи", отсече Петричев.

 

Г-н Петричев, тези условия нормални ли са? Не очаквайте дружолюбно отношение, когато предлагате условия като  за животни!

 

В неделния мач,Вие доказахте, че в Разград царуват комплексите. Вашите коментари стигнаха до там,че почнахте да коментирате поведението на ултрасите какво било. Вие знаете ли какво е УЛТРАС? Това са хора изпълнени с любов към отбора на сърцето им.

 

Ултрасите имат висок темперамент и са с гореща кръв. Но, Вие няма как да разберете това, защото вашите "фенове" за важните мачове ги извозвате от различни населени места... включително и от едно пристанище, станало известно със складирането на най-скъпите тръби.

 

Кои сте Вие, че ще затваряте така сектор като затвор? С комплекси нищо не се постига!

 

Братя Домусчиеви и Г-н Петричев, времето на стени и забрани отмина! Не коментирайте идеологиите на Ултрасите, не ги разбирате тези неща!

Последна промяна на Сряда, 08 Ноември 2017 08:05

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото