Сряда, 29 Август 2012 18:15
Оценете статията
(2 гласа)

СНИМКИ И ВИДЕО: Уникалното дерби на Авеланеда - Расинг - Индепендиенте

СНИМКИ И ВИДЕО: Уникалното дерби на Авеланеда - Расинг - Индепендиенте

На 19 август една част от футболна Аржентина не спа. Не защото беше поредното издание на голямото дерби на Пампасите - Бока Хуниорс - Ривър Плейт, а един друг голям сблъсък между сини и червени. Дербито на Авеланеда не е с никак по-малък заряд от това на Буенос Айрес, или пък това на Росарио.

 

Почти две седмици отминаха от сблъсъка Расинг - Индепендиенте, който бе от програмата на ІІІ кръг на вече обединеното първенство на Аржентина, но страстите не утихват.

 

Расинг спечели домакинството си с 2:0, а двубоят за първи път бе игран по обедно време, за да се избегнат неприятни стълкновения между феновете на двата отбора, както и смъртни случаи. Два гола на Хосе Санд във всяко едно от полувремената хвърлиха в делириум синята част на Авеланеда, докато червените от Индепендиенте останаха все още без победа.

 

Предлагаме ви богат снимков и видеоматериал от дербито на Авеланеда, заради който можете да си зададете въпроса: "Кога ще ги стигнем?"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последна промяна на Сряда, 29 Август 2012 18:42

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео







Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото