Неделя, 20 Май 2012 18:08
Оценете статията
(0 гласа)

Свършиха билетите за Лудогорец - ЦСКА!

Билетите за мача, който ще определи новия шампион на България в сряда, бяха изкупени за по-малко от два часа, предаде "Дарик".


Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обясни, че всичките 5250 талона, които са били пуснати в свободна продажба този следобед, са продадени.


"Единствено останаха 750 пропуска, които са заделени за агитката на ЦСКА. Те ще се продават на специална каса на стадиона четири часа преди началото на мача в сряда", добави Петричев.


Билетите бяха на цени от 8 лв. за сектора на агитката на Лудогорец до 60 лв. за централната трибуна, а най-масовите струваха по 15 лв. Имаше и пропуски на умопомрачителната цена от 1000 лв., но те са за централните ложи на "Лудогорец Арена".


30-метрова опашка се образува днес пред единствената каса, на която се продаваха максимум по 3 билета на човек.


"От ръководството изразяваме съжаление, че не можем да удовлетворим желанията на всички фенове да са на стадиона на 23 май и се надяваме, че верните привърженици на тима ще стискат палци за Лудогорец", каза още Петричев.


Той припомни, че предстои увеличаване на капацитета на спортното съоръжение, след което още повече фенове ще могат да са съпричастни с победите на отбора от Разград.

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото