Неделя, 20 Май 2012 14:14
Оценете статията
(0 гласа)

Крути мерки за сигурност на Лудогорец - ЦСКА

Мачът между Лудогорец и ЦСКА в сряда (23 май), който ще определи шампиона на България, ще се проведе при сериозни мерки за сигурност, както около стадиона, така и вътре в него, съобщиха от ръководството на клуба домакин.

 

Извън мерките, които ще вземе полицията от Разград, от клуба също предвиждат сериозен брой стюарди, които ще се грижат за пропусквателния режим и спазване на реда на стадиона.

 

Лудогорец ще спази обещанието си към ръководството на фен клуба на ЦСКА и ще отпусне 750 билета за сектора за гости при цена 10 лв. Органите по сигурността на стадиона ще бъдат безкомпромисни към всички опити на фенове да създават напрежение в останалите сектори.

 

Ръководството на Лудогорец призовава всички привърженици на ЦСКА, които са се сдобили с билети за останалите сектори да не създават напрежение на трибуните.

 

Всички опити за провокации ще бъдат пресичани своевременно, а виновниците изведени от стадиона. В този случай клубът не поема ангажимент за възстановяване на парите за закупения билет.

 

"Лудогорец Арена" ще отвори врати два часа преди началото на мача, който започва в 17:45 ч. БНТ 1 и БНТ Свят пък ще го излъчат пряко.

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото