Вторник, 01 Май 2012 10:19
Оценете статията
(1 vote)

СНИМКИ И ВИДЕО: Висла спечели дербито на Краков срещу Краковия

СНИМКИ И ВИДЕО: Висла спечели дербито на Краков срещу Краковия

Висла спечели като домакин с минималното 1:0 голямото дерби на Краков срещу Краковия, като на трибуните имаше добра атмосфера и хореография.

 

Въпреки успеха тимът на червено-сините ще пропусне евротурнирите, след като два кръга преди края на първенството е на цели 6 точки от местата, даващи право на участие в тях.

 

Настроението в лагера на Краковия не е по-различно, тъй като тимът е здраво закотвен на последното 16-то място и изпада със сигурност.

 

Българският нападател Цветан Генков игра 90 минути при победата на своя Висла, а единственото попадение отбеляза Маор Меликсон в 30-ата минута.

 

Краковия пък завърши двубоя с 9 души, след като в 70-ата минута Владимир Болевич получи втори жълт картон, а в последната минута и Марчин Буджински бе отстранен от игра.

 

Преди срещата гостите направиха шаствие по улиците на Краков, а на стадиона успяха да се сбият с полицаите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Подобни статии (по етикети)

Свързано видео







Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото