Четвъртък, 23 Май 2019 14:31
Оценете статията
(0 гласа)

Асен Блатечки, Сани Жекова и Мартин Чой в "12-те часа на България"

Българският мотоциклетист и шампион Мартин Чой и най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова ще мерят сили на пистата в уникално състезание. 

 

24-кратният шампион на България Чой и 13-кратната национална сноуборд шампионка Жекова ще оглавяват отбори във второто картинг състезание за издръжливост „ЕКО 12 часа на България“. 

 

Стартът е на 23 юни, а мястото, което тази година ще се превърне в „малкия Льо Ман“ е картинг пистата в Хасково.

 

Единствената по рода си отборна надпревара за издръжливост у нас, отбеляза страхотен успех при първото си издание. Този път Хасково ще посрещне 140 участника от 11 националности. 34 отбора ще се съревновават за най-издръжлив екип на картинг пистата, а целта е да завършат с най-добър резултат 12-часовото предизвикателство.   

 

В звездния тим на Александра Жекова ще видим също известния със страстта си по моторите актьор Асен Блатечки, както и ултрамаратонеца Краси Георгиев. 

 

Отбор „Жекова, Блатечки и Георгиев“ очаква да бъде допълнен от още двама известни спортисти, но кои са те засега се пази в строга тайна.

 

Отборът EKO Racing Team на Мартин Чой  ще даде изключителен шанс на двама фенове на адреналина и високите скорости да се състезават рамо до рамо с шампиона.

Подобни статии (по етикети)

Обратно в началото