Сряда, 01 Август 2018 08:15
Оценете статията
(0 гласа)

Крайни фенове на Левски убиха пожарникар в Сливница

Сливница е потресена! Двама братя - фенове на Левски, сътвориха непоправимото - убиха човек! 43-годишният пожарникар Георги Георгиев беше прострелян със служебния му пистолет.

 

За смъртта на огнебореца са арестувани 17-годишният Мартин Младенов и 28-годишният му брат Петър. Прокураторута им повдигна обвинения за убийството и ги остави в ареста за 72 часа.

 

След изтичането на срока, се очаква от държавното обвинение да поискат съдът да наложи на Младенови постоянна мярка "задържане под стража".

 

До кръвопролитието се стигнало в неделя вечерта по време на двубоя от Първа лига между Витоша Бистрица и ЦСКА. По време на срещата в дома на Младенови имало купон - силна музика и караници сред събралите се да гледат мача.

 

Към 20:00 часа Георги Георгиев е в дома си със съпругата си и двете им деца на 8 и 10 години. Пожарникарят няколко пъти прави забележка на комшиите заради силния шум, но Младенови не се съобразяват с молбата му.

 

Според свидетели, в разгара на скандала, единият успял да измъкне служебното оръжие на Георгиев и да стреля в него.

 

Последват два изстрела, които провокират съседите да се обадят в полицията. Идва линейка, която откарва Георги в болницата, но той издъхва към 1:30 часа в понеделник.

 

Петър и Младен Младенови са криминално проявени и регистрирани в полицията. Преди няколко години идват в Сливница, живеят сами, никой почти нищо не знае за родителите им, а те бързо се прочуват с хулигански изцепки и привързаността си към Левски.

 

Преди време, в града се открива нов магазин, а собственичката го украсява с червени и бели балони. Братята ги спукват, а в последствие чупят витрината с камък, тъй като дамата е подала оплакване срещу тях в полицията.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото