Четвъртък, 28 Юни 2018 12:04
Оценете статията
(2 гласа)

Арес триумфира в Златоград

Златен се оказа Златоград за момчетата на Росен Танев. Треньорът, който води детския тим на Арес, спечели петото издание на турнира "Шампион на шампионите". 

 

В тазгодишната надпревара, организирана от кмета на Златоград - Мирослав Янчев и Николай Бабуров, участваха три възрастови групи - набори 2006, 2007 и 2008.

 

При най-големите купата отиде при отбора на Димитровград, а при най-малките - при Арена Запад Казанлък.

 

Най-напечено и интересно беше при средната възростова група (родени 2007), където на финала софийският Арес спечели отличието след успех над Спартак Пловдив с 1:0.

 

Любопитен факт е, че двата тима бяха и в една предварителна група, като малките Гладиатори победиха с 5:0, но треньорът на Арес (на 1/2-финала столичани надиграха след изпълнение на дузпи Арена Запад Казанлък) Росен Танев промени тактиката за финала и неговите момчета триумфираха.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото