Сряда, 09 Май 2018 14:12
Оценете статията
(0 гласа)

И Валери Божинов–младши атакува Калчото

10-годишният син на Валери Божинов, който носи същото име, изглежда е на път да повтори ранния успех във футбола на баща си. Малкият Валерко ще облече фланелката на Ювентус като част от школата на италианския гранд у нас. 

 

За момчето на Валери и Алисия се знае, че е нападател като баща си, бърз и амбициозен е, и има добър удар.

 

Наследникът на Божинов е първото дете, което се записа за тазгодишния Ювентус Джуниър Камп, който започва на 25 юни. Ден преди това у нас пристигат италианските треньори, които ще просвещават българските млади таланти в специалната методика на тима.

 

Тази година 5-дневните тренировки на хлапетата ще бъдат в Стара Загора и ще продължат до 29 юни.

 

Родителите на кандидат звездите отново ще имат избор между посещение на тренировките и пълен пансион, уточниха съорганизаторите от Детска футболна академия „Комета”. Оттам засега не издават имената на треньорите, но според наши източници самият Божинов, който беше в редиците на Ювентус през 2007 година, вероятно също ще се появи на терена.

 

„Много се гордея, че Валери, също като мен, ще облче черно-белия екип, благодарение на организаторите. Ще се видим в Стара Загора”, каза Божинов-старши, без да уточнява дали ще присъства там само като родител на едно от децата, или ще влезе и като ментор на записаните хлапета.

 

Предишният детски камп на Ювентус събра над 90 футболисти до 17 години. И тази година родителите могат да запишат кандидатите за детско Калчо срещу сумата от 700 до 900 лева за 5-дневните тренировки. Това може да стане на официалната страница на Ювентус камп в социалната мрежа Фейсбук, както и на мейла Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

“Ще се опитаме да вдигнем летвата още по-високо.  Миналата година треньорите бяха категорични, че това е най-добрият лагер на Юве”, организиран извън границите на Италия, похвалиха се още организаторите.

Подобни статии (по етикети)

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото