Вторник, 28 Ноември 2017 12:41
Оценете статията
(5 гласа)

СНИМКИ: Добри: Мразя ви, сган червена! Смърт за жалкото отборче

Преди време ви бяхме запознали с една любопитна история. На пръв поглед драматична - на Добри Стоянов, незрящото момче, което имаше мечта. Мечтата да бъдеш на мач на цСКА и да се срещнеш с любимците си. Е, и това стана факт, направиха се предавания за него, влезе в съблекалнята на отбора, прегръща футболисти, снима се с тях, беше обграден от любов и внимание. Феновете направиха кампания за операция на очите му, за да може той отново да прогледне.

 

В последствие се оказа, че парите са профукани - това разкриха привърженици на ЦСКА, потърсили нашата трибуна, за да се знае за какво става дума и за какъв човек са събирани пари. Е, в последствие този момък продължава да се държи арогантно към всеки, посмял да го разобличи.

 

Стигна се дотам, че започна да пише във Фейсбук: "Само Левски", когато сините играят срещу ЦСКА, продължи да напада някои от хората от Сектор "Г", да се държи вулгарно, да ги псува, чувствайки се недосегаем. В последствие започна да иска да ходи на мачове и на "любимия" си Лудогорец, което се и осъществи на по-късен етап. 

 

Но агресията не спря по адрес на ЦСКА и привържениците на армейците. На редакционния мейл получихме интересна информация и скрийншотове от диалог между него и нападките му към девойка, която си пише с него. Явно, когато не му се обръща внимание и не се играе по неговите правила, агресията избива.

 

Последния път, някъде преди около година, ние му предоставихме възможност да изрази и своята позиция, но така и не пристигна на мейла ни отговор от негова страна. Или на фейсбук страницата ни.

 

Както и да е, сега ви публикуваме интересен разговор и словоизлияния от страна на Добри Стоянов. Разбира се, с редакторска намеса.

 

"Еееех, Метох жалък, с нетърпение чакам деня, в който да пукнеш! Мечтата ми е да те блъсне ТИР, ама така да те блъсне, че и отрепките от мангалския Сектор "Гей", начело с Росен помияра, да не могат да ти съберат гнусното тяло за погребението!

 

Мразя ви, сган червена! Смърт за Росен Петров - наркокопелето! Смърт за гнусното ви отборче! Ама най-вече смърт Метохчето и хайката й задниколизачи! Гледам бая ви има, а? Някакви мангалчета, Гергана кучката и т.н. Не ми дреме за вас, отрепки Ганчеви! Вие сте тумор за нашата Родина! Смърт за ЦСКА и за госпожицата блъсната!"

 

Снимка на Мариана Метохлиева.

Снимка на Мариана Метохлиева.

Снимка на Мариана Метохлиева.

Снимка на Мариана Метохлиева.

Последна промяна на Вторник, 28 Ноември 2017 20:50

Подобни статии (по етикети)

коментари

+1 Ц С К А 2017-11-30 00:28 #1
Тая наказана от Господ отрепка използва фрази на подчовеци които винаги са мразели ЦСКА?! Явно никога не е бил от нашия клуб като Обелските еничари а е един изпечен измамник! Ще бъде жалко дори Долуса а не изключвам и говедата ако му се вържат и му помагат!
Цитат

Напишете коментар

Екипът на FanFace.bg не носи отговорност за мненията на читателите, изказани под публикациите в сайта. Въпреки че сме изключително плуралистични и демократични, си запазваме правото да заличаваме коментари, които са в разрез със законите на Република България. Призоваваме ви да ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Имаме прекрасна азбука, използвайте я!

Защитен код Обнови

Обратно в началото